Кекс класичний з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Вам подобається кекси з родзинками? І щоб родзинок було багато, і щоб був розсипчастим, тане в роті? Тоді цей рецепт, як приготувати кекс класичний з родзинками, точно для вас! Приготуйте обов'язково!
Готувати за цим рецептом - одне задоволення. Кекс виходить завжди і з першого разу. Що для цього потрібно? Просто уважно прочитайте всі кроки, і у вас все обов'язково вийде! Смачні ласощі до чаю для всієї родини забезпечено!
- Вершкове масло - 175 грам
- Цукор - 175 грам
- Ванілін - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 175 грам
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Ізюм - 100 грам
Ізюм промийте, залийте окропом на пару хвилин і обсушити.
Збийте розм'якшене вершкове масло з ваніліном, сіллю і цукром в пишну масу до повного розчинення цукру.
Продовжуючи збивати, додайте по одному яйця.
Додайте просіяне борошно і розпушувач. Чи не переставайте перемішувати.
В отримане густе тісто додайте обсушену родзинки, все добре перемішайте.
Змастіть форму для випікання маслом і присипте борошном. Викладіть тісто у форму. Випікайте кекс в розігрітій до 160 градусів духовці 60-75 хвилин. Орієнтуйтеся на свою духовку. Через 1 годину перевірте кекс на готовність: до сухої зубочистки.
Готовий кекс остудіть у формі, при бажанні посипте цукровою пудрою. До речі, на наступний день кекс буде набагато смачніше. Смачного!