Кекс з родзинками і мигдалем
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і поживний кекс! Він цілком може стати відмінним сніданком. Наявність горіхів і родзинок додати енергії і підніме настрій. Спробуйте!
Смачний домашній кекс для любителів горіховою випічки! Дуже смачно як з чаєм, так і з молоком або соком. Замість мигдалю можна використовувати волоські горіхи, а родзинки можна замінити будь-якими іншими сушеними ягодами або фруктами.
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 210 мілілітрів
- Цукор - 140 грам
- Вершкове масло - 60 грам
- Борошно - 210 грам
- Ізюм - 100 грам
- Мигдаль - 30 грам
- Сода - 1/3 чайних ложки
Збийте яйця з цукром до пишного, білого стану.
Акуратно введіть борошно і соду.
Потім влийте розтоплене вершкове масло і молоко.
Додайте в тісто мелений мигдаль та родзинки. Перемішайте. Викладіть тісто в форми для кексів. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів на 40-50 хвилин. Готові кекси остудіть.
Приємного чаювання!