Кай Phat Ка-phrau
(покроковий рецепт з фото)
Кай Пхат Ка-Пхра - традиційне блюдо тайської кухні. Виявляється, тайська кухня багата стравами з курячою грудкою, і тут теж вона: ніжна і ароматна. Заходьте і дивіться, як приготувати цю страву.
Кай Пхат Ка-Пхра - блюдо Тайської кухні. Але незважаючи на таке складне назва, готується воно дуже швидко і просто з доступних продуктів! Найніжніші шматочки курячої грудки з невеликою острінкой і незабутнім ароматом базиліка - це дуже смачно! Неодмінно спробуйте приготувати!
- Куряча грудка - 500 грам
- Часник - 3 зубчики
- Перецьь чилі - 1 штука
- Базилік - 1 пучок
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Чилі і часник наріжте і обсмажте з додаванням олії близько 2-3 хвилин.
Додайте нарізану курячу грудку, обсмажуйте близько 5 хвилин. Не забудьте посолити і поперчити.
Додайте нарізаний базилік, обсмажте ще близько 5 хвилин.
Додайте соєвий соус, накрийте кришкою і тушкуйте на невеликому вогні хвилин 7.
Подайте до столу.