Рецепт Кай Phat Ка-phrau фото

Кай Phat Ка-phrau
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Кай Пхат Ка-Пхра - традиційне блюдо тайської кухні. Виявляється, тайська кухня багата стравами з курячою грудкою, і тут теж вона: ніжна і ароматна. Заходьте і дивіться, як приготувати цю страву.

Опис приготування:

Кай Пхат Ка-Пхра - блюдо Тайської кухні. Але незважаючи на таке складне назва, готується воно дуже швидко і просто з доступних продуктів! Найніжніші шматочки курячої грудки з невеликою острінкой і незабутнім ароматом базиліка - це дуже смачно! Неодмінно спробуйте приготувати!

  • Куряча грудка - 500 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Перецьь чилі - 1 штука
  • Базилік - 1 пучок
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
кай Phat Ка-phrau - фото крок 1
Чилі і часник наріжте і обсмажте з додаванням олії близько 2-3 хвилин.
кай Phat Ка-phrau - фото крок 2
Додайте нарізану курячу грудку, обсмажуйте близько 5 хвилин. Не забудьте посолити і поперчити.
кай Phat Ка-phrau - фото крок 3
Додайте нарізаний базилік, обсмажте ще близько 5 хвилин.
кай Phat Ка-phrau - фото крок 4
Додайте соєвий соус, накрийте кришкою і тушкуйте на невеликому вогні хвилин 7.
кай Phat Ка-phrau - фото крок 5
Подайте до столу.

Схожі рецепти