Що Phat Met Ma-Muang Himphan
(покроковий рецепт з фото)
Це - традиційна страва Тайської кухні. Являє собою смажені шматочки курячої грудки з овочами і кешью. Просто і смачно! Заходьте, і я покажу, як приготувати Кай Пхат Мет Ма-Муанг Хімпхан.
Кай Пхат Мет Ма-Муанг Хімпхан - дуже смачне і ароматне блюдо. Являє собою смажені шматочки курки з овочами. Блюдо належить до Тайської кухні, тому воно досить гостре, хоча гостроту можна регулювати на ваш смак. Незважаючи на складну назву, готується воно дуже просто і швидко, а куряча грудка виходить дуже ніжною і соковитою!
- Куряча грудка - 500 грам
- Кешью - 70 грам
- Чилі - 1 штука
- Перецьь солодкий - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Цукор коричневий - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Соус соєвий - 3 Ст. Ложки
- Соус устричний - 3 Ст. Ложки
- Вода - 75 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Цибуля, часник і 2 види перцю наріжте соломкою.
Обсмажте з додаванням олії хвилин 5-7.
Додайте нарізану на невеликі шматочки курку, обсмажуйте ще хвилин 7.
Влийте воду, готуйте на високому вогні 4 хвилини.
Додайте обидва види соусу, цукор, крохмаль.
Додайте обидва види соусу, цукор, крохмаль.
Не забудьте посолити і поперчити. Додайте кешью, смажте ще 4 хвилини.
Подайте до столу!