Рецепт Що Phat Met Ma-Muang Himphan фото

Що Phat Met Ma-Muang Himphan
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Це - традиційна страва Тайської кухні. Являє собою смажені шматочки курячої грудки з овочами і кешью. Просто і смачно! Заходьте, і я покажу, як приготувати Кай Пхат Мет Ма-Муанг Хімпхан.

Кай Пхат Мет Ма-Муанг Хімпхан - дуже смачне і ароматне блюдо. Являє собою смажені шматочки курки з овочами. Блюдо належить до Тайської кухні, тому воно досить гостре, хоча гостроту можна регулювати на ваш смак. Незважаючи на складну назву, готується воно дуже просто і швидко, а куряча грудка виходить дуже ніжною і соковитою!

  • Куряча грудка - 500 грам
  • Кешью - 70 грам
  • Чилі - 1 штука
  • Перецьь солодкий - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Цукор коричневий - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Соус соєвий - 3 Ст. Ложки
  • Соус устричний - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 75 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
що Phat Met Ma-Muang Himphan - фото крок 1
Цибуля, часник і 2 види перцю наріжте соломкою.
що Phat Met Ma-Muang Himphan - фото крок 2
Обсмажте з додаванням олії хвилин 5-7.
що Phat Met Ma-Muang Himphan - фото крок 3
Додайте нарізану на невеликі шматочки курку, обсмажуйте ще хвилин 7.
що Phat Met Ma-Muang Himphan - фото крок 4
Влийте воду, готуйте на високому вогні 4 хвилини.
Додайте обидва види соусу, цукор, крохмаль.
що Phat Met Ma-Muang Himphan - фото крок 5
Не забудьте посолити і поперчити. Додайте кешью, смажте ще 4 хвилини.
що Phat Met Ma-Muang Himphan - фото крок 6
Подайте до столу!