Рецепт Кхау Пхат Кай фото

Кхау Пхат Кай
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряче філе , Крупи , Гострий перець , Мал , Куряча грудка
Пісні страви , Роздільне харчування
На обід , На вечерю , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви , Рагу , Плов
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

"кхау Пхат Кай" - традиційна страва тайської кухні. Являє собою смажений рис з курячою грудкою. Начебто все просто, але є і секрети приготування цієї страви. Дивіться, як готувати його.

Опис приготування:

Завдяки зажарки з яєць і бекону блюдо виходить дуже ароматним, з копченим смаком і найніжнішим м'ясом курки. Готується просто і зовсім нескладно. Дивіться, як приготувати"Кхау Пхат Кай" . Результат неодмінно Вас порадує!

  • Куряча грудка - 500 грам
  • Мал - 1 Склянка
  • Яйце - 2 штуки
  • Бекон - 50 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Чилі - 0, 5 штуки
  • Зелена цибуля - 5 штук
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
кхау Пхат Кай - фото крок 1
Бекон наріжте, обсмажте з додаванням олії, vbeyte яйця, розмішайте лопаткою і обсмажте отриману масу. Викладіть на тарілку.
кхау Пхат Кай - фото крок 2
Курку наріжте невеликими шматочками і обсмажте.
кхау Пхат Кай - фото крок 3
Додайте нарізаний часник і обсмажуйте ще хвилини 3.
кхау Пхат Кай - фото крок 4
Додайте рис. Обсмажте його разом з куркою близько 2 хвилин.
кхау Пхат Кай - фото крок 5
Додайте води, накрийте кришкою і готуйте на невеликому вогні, поки вода не випарується, до готовності рису.
кхау Пхат Кай - фото крок 6
Додайте соєвий соус, нарізану кільцями чилі. Обсмажуйте 3 хвилини.
кхау Пхат Кай - фото крок 7
При подачі додайте зелену цибулю і яєчну масу. Все перемішайте і подавайте до столу! .
кхау Пхат Кай - фото крок 8
Виходить дуже смачно!

Схожі рецепти