Кхау Пхат Кай
(покроковий рецепт з фото)
"кхау Пхат Кай" - традиційна страва тайської кухні. Являє собою смажений рис з курячою грудкою. Начебто все просто, але є і секрети приготування цієї страви. Дивіться, як готувати його.
Завдяки зажарки з яєць і бекону блюдо виходить дуже ароматним, з копченим смаком і найніжнішим м'ясом курки. Готується просто і зовсім нескладно. Дивіться, як приготувати "кхау Пхат Кай" . Результат неодмінно Вас порадує!
- Куряча грудка - 500 грам
- Мал - 1 Склянка
- Яйце - 2 штуки
- Бекон - 50 грам
- Часник - 3 зубчики
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Чилі - 0, 5 штуки
- Зелена цибуля - 5 штук
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Бекон наріжте, обсмажте з додаванням олії, vbeyte яйця, розмішайте лопаткою і обсмажте отриману масу. Викладіть на тарілку.
Курку наріжте невеликими шматочками і обсмажте.
Додайте нарізаний часник і обсмажуйте ще хвилини 3.
Додайте рис. Обсмажте його разом з куркою близько 2 хвилин.
Додайте води, накрийте кришкою і готуйте на невеликому вогні, поки вода не випарується, до готовності рису.
Додайте соєвий соус, нарізану кільцями чилі. Обсмажуйте 3 хвилини.
При подачі додайте зелену цибулю і яєчну масу. Все перемішайте і подавайте до столу! .
Виходить дуже смачно!