Рецепт Кхау Пхат Кай фото

Кхау Пхат Кай
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Птах, Курка, Куряче філе, Крупи, Гострий перець, Мал, Куряча грудка
Пісні страви, Роздільне харчування
На обід, На вечерю, Романтична вечеря, Святковий обід
Гарячі страви, Рагу, Плов

"кхау Пхат Кай" - традиційна страва тайської кухні. Являє собою смажений рис з курячою грудкою. Начебто все просто, але є і секрети приготування цієї страви. Дивіться, як готувати його.

Завдяки зажарки з яєць і бекону блюдо виходить дуже ароматним, з копченим смаком і найніжнішим м'ясом курки. Готується просто і зовсім нескладно. Дивіться, як приготувати "кхау Пхат Кай" . Результат неодмінно Вас порадує!

  • Куряча грудка - 500 грам
  • Мал - 1 Склянка
  • Яйце - 2 штуки
  • Бекон - 50 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Чилі - 0, 5 штуки
  • Зелена цибуля - 5 штук
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
кхау Пхат Кай - фото крок 1
Бекон наріжте, обсмажте з додаванням олії, vbeyte яйця, розмішайте лопаткою і обсмажте отриману масу. Викладіть на тарілку.
кхау Пхат Кай - фото крок 2
Курку наріжте невеликими шматочками і обсмажте.
кхау Пхат Кай - фото крок 3
Додайте нарізаний часник і обсмажуйте ще хвилини 3.
кхау Пхат Кай - фото крок 4
Додайте рис. Обсмажте його разом з куркою близько 2 хвилин.
кхау Пхат Кай - фото крок 5
Додайте води, накрийте кришкою і готуйте на невеликому вогні, поки вода не випарується, до готовності рису.
кхау Пхат Кай - фото крок 6
Додайте соєвий соус, нарізану кільцями чилі. Обсмажуйте 3 хвилини.
кхау Пхат Кай - фото крок 7
При подачі додайте зелену цибулю і яєчну масу. Все перемішайте і подавайте до столу! .
кхау Пхат Кай - фото крок 8
Виходить дуже смачно!

Схожі рецепти