Кавуновий салат
(покроковий рецепт з фото)
Кавун не просто знайти в холодну пору року. Але завжди є консервовані та заморожені кавуни. Якщо вам захотілося згадати літо, приготуйте для себе кавуновий салат.
Кавуни можна замаринувати, законсервувати навіть вдома. І полки наших магазинів сповнені всяких різних запасів, як консервованих, так і заморожених. Малина, наприклад, для цього салату, краще підійде заморожена. Так вона зберігає свій аромат і смак. Ну, а якщо ви читаєте цей рецепт кавунового салату в серпні або вересні, в самий сезон ягід, то обов'язково робіть такий кавуновий салат. Десерт, на сніданок, до полуденка і просто насолодитися приголомшливим смаком.
- Кавун - 1 кілограм (м'якоть.)
- Пучок м'яти - 1 штука (невеликий.)
- Малина - 3 склянки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Вапно - 1 штука (для соку.)
М'якоть кавуна очистіть від кісточок і поріжте кубиками. Викладіть в салатницю і додайте дрібно посічену м'яту.
Додайте малину. Малина в кавуновий салат йде ціла.
Змішайте мед з свіжовичавленим соком лайма.
Заправте солодким соусом з меду і соку лайма кавуновий салат. Смачного!