Рецепт Каша з ячменю фото

Каша з ячменю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Ячмінна крупа
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Гарячі страви , Гарніри , Каші
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Каша з ячменю дуже корисна для здоров'я. Її можна їсти вранці на сніданок, вона зарядить вас необхідною енергією на весь день. А можна подавати кашу як гарнір на обід або вечерю.

Опис приготування:

Хочете побалувати своїх рідних смачною кашкою? Тоді приготуйте її з ячменю. Такий гарнір виходить ситним і ніжним. У кашу можна додати трохи молока і цукру, в такому вигляді вона точно сподобається дітям. Щоб дізнатися, як приготувати кашу з ячменю, читайте цей рецепт.

  • Крупи ячмінні - 2 склянки
  • Вода гаряча - 4 склянки
  • Масло рослинне - 6 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
каша з ячменю - фото крок 1
Переберія ячмінну крупу, щоб в ній не залишилося будь-яких домішок. Потім всипте її в казанок або в каструльку. Після цього промийте крупу в декількох водах.
каша з ячменю - фото крок 2
Перекладіть крупу в казанок, в якому плануєте готувати кашу. Закип'ятіть чайник і залийте крупу окропом.
каша з ячменю - фото крок 3
Поставте казанок або каструлю на плиту і доведіть вміст до кипіння. Влийте в ємність рослинне масло і посоліть за смаком.
каша з ячменю - фото крок 4
Зменшіть вогонь і накрийте кашу кришкою. Варіть її близько півгодини, поки рідина не википить, а каша не стане м'якою. В кінці можна додати вершкове масло за бажанням.

Схожі рецепти