Каша з полби
(покроковий рецепт з фото)
Полба містить багато білка і має багатий амінокислотний профіль, тому ідеальна для здорового раціону. У цьому рецепті я розповім, як приготувати кашу з полби.
Каша вариться на соєве молоко, тому уважно стежте за нею і періодично помішуйте. Кокосове масло має бути рафінованим, без запаху. Подавайте кашу із зеленню, цибулею і будь-яким топінгом за смаком: соєві шматочки, гриби або Джерк з сейтан. Це несолодка каша, яка підійде для пісного раціону. Виходить смачно, ситно і корисно!
- Polba - 80 грам
- Соеве молоко - 300 мілілітрів
- Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Італійські трави - 1 Чайна ложка
- Кокосова олія - 1 Чайна ложка(rafinirovannoe)
- Часник гранульований - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Полбу добре промийте, потім замочіть в гарячій воді на 30 хвилин.
У каструлю з соєвим молоком додайте спеції, сіль і харчові дріжджі. Доведіть до кипіння.
Додайте полбу. Варіть кашу 25-30 хвилин на низькому вогні.
В кінці додайте ложечку кокосового масла, зніміть каструлю з плити і залиште кашу на 15-20 хвилин.
Каша з полби готова, смачного!