Рецепт Каша з полби фото

Каша з полби
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Полба містить багато білка і має багатий амінокислотний профіль, тому ідеальна для здорового раціону. У цьому рецепті я розповім, як приготувати кашу з полби.

Опис приготування:

Каша вариться на соєве молоко, тому уважно стежте за нею і періодично помішуйте. Кокосове масло має бути рафінованим, без запаху. Подавайте кашу із зеленню, цибулею і будь-яким топінгом за смаком: соєві шматочки, гриби або Джерк з сейтан. Це несолодка каша, яка підійде для пісного раціону. Виходить смачно, ситно і корисно!

  • Polba - 80 грам
  • Соеве молоко - 300 мілілітрів
  • Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
  • Італійські трави - 1 Чайна ложка
  • Кокосова олія - 1 Чайна ложка(rafinirovannoe)
  • Часник гранульований - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
каша з полби - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
каша з полби - фото крок 2
Полбу добре промийте, потім замочіть в гарячій воді на 30 хвилин.
каша з полби - фото крок 3
У каструлю з соєвим молоком додайте спеції, сіль і харчові дріжджі. Доведіть до кипіння.
каша з полби - фото крок 4
Додайте полбу. Варіть кашу 25-30 хвилин на низькому вогні.
каша з полби - фото крок 5
В кінці додайте ложечку кокосового масла, зніміть каструлю з плити і залиште кашу на 15-20 хвилин.
каша з полби - фото крок 6
Каша з полби готова, смачного!

Схожі рецепти