Каша з полби на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Як чудово, що зараз на наш стіл повертаються продукти, які були відомі ще нашим предкам, наприклад, polba (різновид пшениці). У цьому рецепті розповім, як зварити кашу з полби.
Якщо ви прихильник здорового і правильного харчування, то каша з полби на молоці вам точно сподобається, тому що це корисний і смачний сніданок. Готується не так вже й швидко і це треба знати, але це не привід відмовлятися від неї. У цьому рецепті я розповім, як приготувати кашу з полби на молоці.
- Polba - 155 грам(1 склянка)
- Вода - 2 склянки
- Молоко - 2 склянки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Олія - 50 грам
Підготуйте інгредієнти.
Влийте в каструлю воду і молоко, поставте на невеликий вогонь.
Промийте полбу, дайте стекти воді, додайте її в каструлю. Варіть на невеликому вогні 30-35 хвилин з моменту закипання.
Додайте сіль і цукор за смаком.
Додайте половину вершкового масла, ще раз доведіть до кипіння, зніміть з вогню, накрийте каструлю серветкою або рушником і дайте настоятися ще 20 хвилин.
Каша настоялась і готова до подачі.
Подавайте кашу з полби доповнивши шматочком масла. Смачна і корисна каша з полби - відмінний варіант здорового і корисного сніданку.