Каша з полби в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Каші є треба. У них багато користі і важливих мікроелементів, які потрібні нашому організму. Тільки потрібно знати, як правильно їх зварити, щоб вони були ще й смачними. Пропоную рецепт полби.
Розповім рецепт дуже корисного і злегка забутого в наш час блюда. Прочитайте, як приготувати кашу з полби в мультиварці. Ця крупа являє собою дику пшеницю. Вона в багатьох якостях її обходить (наприклад, за вмістом білка і клітковини). Каша відмінно втамує відчуття голоду!
- Polba - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
Увімкніть режим в мультиварці "каша" або "піджарка" . Вставити Tuda масло, щоб воно розтопилося.
Лук чистої і Мельк nashinkuyte. Обсмажте його в олії до прозорості.
Полбу промийте, додайте до цибулі. Залийте все водою.
Додати сіль. Включіть в мультиварці режим режим "каша" з 45 хвилин. Смачного!