Рецепт Картопляний суп-пюре фото

Картопляний суп-пюре
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід
Супи, Супи-пюре

Картопляний суп-пюре - дуже ситний і пряний. Для його приготування знадобиться курячий бульйон, цибуля, часник, чебрець, сир, вершки і спеції. Що, ще блендер! Готується суп-пюре швидко і просто.

Картопляний суп-пюре порадує любителів картопельки. Бекон можна не додавати. Вершки і сир роблять суп-пюре супер ситним.

  • Бекон - 6-8 скибочок
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Чебрець - За смаком
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Курячий бульйон - 4 склянки
  • Картопля - 6-7 штук
  • Сир тертий - 1, 5-2 склянки
  • Вершки жирні - 0, 5 склянки
  • Сіль - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Зелена цибуля - - За смаком
картопляний суп-пюре - фото крок 1
1. Наріжте бекон дрібними кубиками. Обсмажте на середньому вогні. Бекон повинен бути хрустким.
картопляний суп-пюре - фото крок 2
2. Обсмажений бекон викладіть на паперовий рушник, щоб позбутися від зайвого жиру.
картопляний суп-пюре - фото крок 3
3. На жиру від бекону до м'якості обсмажте подрібнену цибулю і часник з чебрецем. Додати сіль.
картопляний суп-пюре - фото крок 4
4. Додайте борошно, обсмажте, помішуючи, протягом хвилини. Потім додайте склянку бульйону і тушьте до загустіння.
картопляний суп-пюре - фото крок 5
5. Додайте в сковороду бульйон і доведіть до кипіння. Картопля очистіть, наріжте невеликими кубиками.
картопляний суп-пюре - фото крок 6
6. Картопля викладіть в бульйон. Варіть на середньому вогні до готовності картоплі.
картопляний суп-пюре - фото крок 7
7. Виберіть з супу гілочки чебрецю. Зніміть картопляний суп з вогню і збийте блендером. Додайте вершки і тертий сир. Прогрейте, помішуючи, до розчинення сиру. Щоб кип'ятіння без аргументів. Прикрасьте готовий картопляний суп-пюре беконом і подрібненою зеленою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти