Картопляне пюре з часником
(покроковий рецепт з фото)
Картопляне пюре - відмінний гарнір і другу страву, від якого навряд чи хто відязикаться. Особливо якщо зробити його ще краще і смачніше за допомогою часнику.
Для приготування цієї страви спочатку запечіть в духовці часник. Коли він буде готовий - зітреш його в кашку. Картоплю відварити до готовності, перетворите в пюре і додайте в нього часник, вершкове масло і тепле молоко. Ще раз зітреш, перемішайте і подавайте на стіл. Смачного!
- Вершкове масло - 100 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Картопля - 8 штук
- Голівка часнику - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
Часник полийте оливковою олією, загорніть у фольгу і запечіть в духовці протягом півгодини. Потім очистіть і зітреш в кашку.
Поки часник запікається, очистіть і відваріть картоплю до готовності в підсоленій воді.
Потім злийте воду, зітреш в пюре і додайте часник і вершкове масло.
Влийте підігріте молоко, ще раз зітреш, перемішайте і подавайте на стіл.