Картопляне пюре з часником і перцем
(покроковий рецепт з фото)
Без сумніву, я люблю овочеве пюре. І це зовсім не означає, що для нього досить відварити щось, а потім це потовкти. Тут можна пограти зі смаками, залишаючи вершкову основу. Вчіться!
Сьогодні, наприклад, я описала для вас, як приготувати картопляне пюре з лимоном і часником. У міру пряна і трохи кисле блюдо стане відмінним гарніром для курки або котлет. Також можете додасть твердого сиру і зелені. З добавками не переборщіть, щоб не перекрити основний смак.
- Картопля - 500 грам
- Молоко - 120 мілілітрів
- Часниковий порошок - 0, 5 чайних ложки
- Лимонний перець - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Твердий сир - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Картопля ретельно промийте, а потім відварити в підсоленій воді до готовності, близько 25 хвилин.
2. Потім картоплю почистіть. Перетворіть її в пюре, підливаючи молоко.
3. Далі додайте сіль, перець і часник. Ретельно перемішайте.
4. Подавайте пюре з натертим сиром і зеленню за смаком.