Картопляне пюре з часником і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ароматний і смачний гарнір. Такого картопляного пюре ви напевно не пробували. Незвичайний смак, незвичайне блюдо і незвичайний спосіб приготування. Пробуйте!
Спочатку займемося часником. Поки він буде готуватися, у нас буде час на інше. Посипте головку часнику розмарином, полийте оливковою олією, загорніть у фольгу і запечіть в духовці протягом 40 хвилин. Коли час закінчиться, очистіть його і поріжте. Картоплю відварити до готовності в киплячій воді з додаванням сушеного розмарину. Злийте воду, додайте часник, вершкове масло, тертий сир і молоко. Потім подрібніть все в кухонному комбайні в однорідну масу. Готове пюре прикрасьте свіжою зеленню і подайте на стіл. Смачного!
- Молода картопля - 5 штук
- Голівка часнику - 1 штука
- Молоко - 1 Склянка
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Розмарин сушений - 1 Ст. Ложка
- Плавлений сир - За смаком
- Сіль - За смаком
Головку часнику посипте невеликою кількістю розмарину, полийте оливковою олією і загорніть у фольгу.
Потім помістіть його в духовку на 40 хвилин при 180 градусах. Коли час закінчиться, очистіть його і поріжте.
Картоплю відварити до готовності в киплячій воді з додаванням сушеного розмарину.
Потім злийте воду, додайте часник і вершкове масло.
Також надішліть в каструлю молоко і тертий плавлений сир.
Викладіть все в кухонний комбайн і подрібніть в однорідну масу. Готове пюре прикрасьте свіжою зеленню і подайте на стіл.