Картопля, запечений двічі
(покроковий рецепт з фото)
Запечена картопля - це завжди смачно. А ця картопля - просто приголомшливо смачний! звичайно, доведеться трохи повозитися, але результат безсумнівно варто ваших зусиль. Порадуйте близьких цією стравою!
Єдине, ніж можна доповнити або змінити цей рецепт, це начинка. Вона може бути різною: прекрасно сюди підійдуть і гриби, і зелень, і сир, і навіть шматочки бекону. Експериментуйте!
- Картопля - 3 штуки
- Вершкове масло - 25 грам
- Вершки жирні - 1 Ст. Ложка
- Каперсами - 1 Чайна ложка
- Анчоуси - 3 штуки
- Помідори - 3 штуки (в'ялені)
- Білок яєчний - 1 штука
- Сир тертий - 1 Ст. Ложка
- Сухарі панірувальні - 1 Ст. Ложка
- Перець мелений - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
1. Картопля помийте.
2. Загорніть у фольгу і запечіть до готовності в духовці, при 190 градусах близько 40 хвилин.
3. Акуратно очистіть, зріжте верхівку і ложкою видаліть серединку, залишивши тонкі стінки.
4. Додайте до картоплі, яку ви вишкребли, вершки, олія, половину сиру і добре перемішайте, Додати сіль.
5. Наповніть картоплю отриманим пюре.
6. У центр покладіть по в'яленої помидоркой, анчоуси і кілька каперсів.
7. Накрийте "кришечками", змастіть білком і посипте сиром, що залишився, змішаним з сухарями.
8. Запікайте при 180 градусах близько 20 хвилин. Смачного!