Рецепт Картопля, запечений двічі фото

Картопля, запечений двічі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарніри, Фаршировані

Запечена картопля - це завжди смачно. А ця картопля - просто приголомшливо смачний! звичайно, доведеться трохи повозитися, але результат безсумнівно варто ваших зусиль. Порадуйте близьких цією стравою!

Єдине, ніж можна доповнити або змінити цей рецепт, це начинка. Вона може бути різною: прекрасно сюди підійдуть і гриби, і зелень, і сир, і навіть шматочки бекону. Експериментуйте!

  • Картопля - 3 штуки
  • Вершкове масло - 25 грам
  • Вершки жирні - 1 Ст. Ложка
  • Каперсами - 1 Чайна ложка
  • Анчоуси - 3 штуки
  • Помідори - 3 штуки (в'ялені)
  • Білок яєчний - 1 штука
  • Сир тертий - 1 Ст. Ложка
  • Сухарі панірувальні - 1 Ст. Ложка
  • Перець мелений - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
картопля, запечений двічі - фото крок 1
1. Картопля помийте.
картопля, запечений двічі - фото крок 2
2. Загорніть у фольгу і запечіть до готовності в духовці, при 190 градусах близько 40 хвилин.
картопля, запечений двічі - фото крок 3
3. Акуратно очистіть, зріжте верхівку і ложкою видаліть серединку, залишивши тонкі стінки.
картопля, запечений двічі - фото крок 4
4. Додайте до картоплі, яку ви вишкребли, вершки, олія, половину сиру і добре перемішайте, Додати сіль.
картопля, запечений двічі - фото крок 5
5. Наповніть картоплю отриманим пюре.
картопля, запечений двічі - фото крок 6
6. У центр покладіть по в'яленої помидоркой, анчоуси і кілька каперсів.
картопля, запечений двічі - фото крок 7
7. Накрийте "кришечками", змастіть білком і посипте сиром, що залишився, змішаним з сухарями.
картопля, запечений двічі - фото крок 8
8. Запікайте при 180 градусах близько 20 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти