Картопля з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Хто ж не любить поїсти картопельки? Є величезна кількість рецептів, як приготувати цей овоч. Я пропоную простий і дуже смачний рецепт картоплі із зеленню. Нам дуже подобається!
Картопля з зеленню виходить із золотистою хрусткою скоринкою. Ця річ у поєднанні з часниковим соусом - просто смакота, її можна їсти як самостійну страву, а можна подавати як гарнір до будь-якого основної страви. Читайте, як зробити картопля з зеленню, і швидше за справу!
- Картопля - 5 штук
- Цибуля зелена - 1 штука (пучок)
- Кріп - 1 штука (пучок)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Приправи - За смаком
Картопля добре промити водою. Чистити не будемо його. Запікати будемо з шкіркою.
Нарізати картоплю часточками і залити оливковою олією.
Картоплю посолити, додати приправу для картоплі і перемішати. Деко вистелити пергаментним папером. Духовку розігріти до 200 градусів. Картопля викласти на деко і запікати протягом 40 хвилин.
Готуємо соус. Промити зелень проточною водою і просушити рушником. Нарізати дрібно і додати в майонез. Часник дрібно порубати і теж додати в соус.
Картопля дістати з духовки. Викласти на порційні тарілки, посипати зеленню і подати з соусом. Готово!