Картопля з зеленню і часником
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - класичний рецепт картоплі із зеленню і часником. Вже зовсім скоро почнеться сезон молодий картопельки, і що б не говорили, саме цей рецепт залишається найпопулярнішим! смачно!
Цей простий рецепт картоплі із зеленню і часником - то, що потрібно для кожного з нас в сезон овочів! Адже крім того, що і молода картопля, і зелень з часником вже володіють великою кількістю корисних речовин, це блюдо ще й подавати найкраще з овочевими салатами! Спробуйте замінити звичні котлети свіжими овочами - не пошкодуєте!
- Картопля молода - 1 кілограм
- Зелень - 100 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Часник - 4 зубчики
1. Картопля (якщо він у вас молодий), skoblim, моєму і особливо великі екземпляри розрізаємо на частини. Варимо, як зазвичай.
2. Зелень і часник моєму і подрібнюємо будь-яким зручним вам способом. Часник я перетираю через прес. Масло топимо на водяній бані і змішаємо з подрібненими інгредієнтами.
3. А тепер вже відварну картоплю змішаємо із зеленою масою, солимо за смаком, і подаємо зі сметаною!