Рецепт Карамельно-грушевий пиріг фото

Карамельно-грушевий пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Молоко , Вершкове масло , Карамель , Груша
Вагітним і годуючим
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт , Полудень , День народження
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную вашій увазі ніжний пиріг з тонким ароматом груші та ванілі, покритий незвичайно хрусткою карамельною скоринкою. Пиріг готується дуже швидко і просто. Обов'язково приготуйте!

Опис приготування:

Пиріг дуже смачний і ароматний. А щоб він таким вийде, рекомендую точно слідувати рецептурою. Єдине: при бажанні груші можна замінити на яблука або айву або поєднувати їх.

  • Цукор - 150 грам(70 г - тісто, 80 г - карамель)
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Розпушувач - 12 грам
  • Масло вершкове розтоплене - 3 Ст. Ложки
  • Куряче яйце - 3 штуки(2 шт. - тісто, 1 шт. - карамель)
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 70 грам
  • Груша - 4 штуки
карамельно-грушевий пиріг - фото крок 1
1. Змішайте борошно, розпушувач і цукор для тіста.
карамельно-грушевий пиріг - фото крок 2
2. Два яйця злегка збийте виделкою.
карамельно-грушевий пиріг - фото крок 3
3. Додайте до сухої суміші.
карамельно-грушевий пиріг - фото крок 4
4. Додайте молоко і перемішайте.
карамельно-грушевий пиріг - фото крок 5
5. Груші наріжте тонкими слайсами.
карамельно-грушевий пиріг - фото крок 6
6. Додайте в тісто і акуратно перемішайте.
карамельно-грушевий пиріг - фото крок 7
7. Форму для випічки змастіть маслом і вилийте в форму. Випікайте 30 хвилин при 200 градусах.
карамельно-грушевий пиріг - фото крок 8
8. Збийте 1 яйце, цукор, що залишився і розтоплене масло.
карамельно-грушевий пиріг - фото крок 9
9. Гарячий пиріг полийте отриманою масою.
карамельно-грушевий пиріг - фото крок 10
10. І рясно посипте цукром.
карамельно-грушевий пиріг - фото крок 11
11. Випікайте ще 15 хвилин. Перед подачею охолодіть. Смачного!

Схожі рецепти