Рецепт Карамельно-яблучний пудинг фото

Карамельно-яблучний пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Яблука , Молоко
Вагітним і годуючим
На полуденок
Випічка , Солодке , Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ніжний і ароматний, цей пудинг прекрасно підійде до чаю, або його можна подати як закуску на святковий стіл. Готується з мінімальним набором продуктів і зусиль. Рецепт для любителів яблук.

Опис приготування:

Яблучний пиріг-перевертиш сподобається і дорослим, і дітям. Пряні солодкі карамельні яблука з тонким ароматом рому і ніжне тісто. Якщо залишилися яблука від осіннього врожаю, обов'язково спечіть це яблучне диво!

  • Яблуко - 2 штуки (начинка)
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (начинка)
  • Цукор - 1/2 склянки (начинка)
  • Ром - 1 Чайна ложка (начинка)
  • Куряче яйце - 2 штуки (пудинг)
  • Жовток яєчний - 1 штука (пудинг)
  • Цукор - 1/2 склянки (пудинг)
  • Молоко - 1, 5 склянки (пудинг)
карамельно-яблучний пудинг - фото крок 1
Яблука наріжте кубиком.
карамельно-яблучний пудинг - фото крок 2
Обсмажте до золотистого кольору з маслом і цукром.
карамельно-яблучний пудинг - фото крок 3
Додайте ром, дайте трохи охолонути.
карамельно-яблучний пудинг - фото крок 4
Викладіть яблука у форму для випічки.
карамельно-яблучний пудинг - фото крок 5
Змішайте яйця, жовток, цукор і молоко. Збийте.
карамельно-яблучний пудинг - фото крок 6
Вилийте на яблука.
карамельно-яблучний пудинг - фото крок 7
Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
карамельно-яблучний пудинг - фото крок 8
Переверніть пудинг на тарілку і подайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти