Карамельно-яблучний пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний і ароматний, цей пудинг прекрасно підійде до чаю, або його можна подати як закуску на святковий стіл. Готується з мінімальним набором продуктів і зусиль. Рецепт для любителів яблук.
Яблучний пиріг-перевертиш сподобається і дорослим, і дітям. Пряні солодкі карамельні яблука з тонким ароматом рому і ніжне тісто. Якщо залишилися яблука від осіннього врожаю, обов'язково спечіть це яблучне диво!
- Яблуко - 2 штуки (начинка)
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (начинка)
- Цукор - 1/2 склянки (начинка)
- Ром - 1 Чайна ложка (начинка)
- Куряче яйце - 2 штуки (пудинг)
- Жовток яєчний - 1 штука (пудинг)
- Цукор - 1/2 склянки (пудинг)
- Молоко - 1, 5 склянки (пудинг)
Яблука наріжте кубиком.
Обсмажте до золотистого кольору з маслом і цукром.
Додайте ром, дайте трохи охолонути.
Викладіть яблука у форму для випічки.
Змішайте яйця, жовток, цукор і молоко. Збийте.
Вилийте на яблука.
Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
Переверніть пудинг на тарілку і подайте до столу. Смачного!