Капустяні котлети з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо з розряду - швидко, просто, ситно і смачно! Можна подати такі котлетки самостійно з будь-яким улюбленим соусом, а можна з гарніром.
Одне з найулюбленіших і популярних страв на будь-який домашній кухні, мабуть - рум'яні і апетитні котлетки. Варіантів приготування їх дуже багато, сьогодні пропоную приготувати капустяні котлети з м'ясом. Блюдо виходить дуже смачне, соковите, ароматне! Фарш можна використовувати будь-який, причому зробити його можна не тільки з сирого м'яса, але і з відвареного. Подаємо котлети самостійно або з будь-яким гарніром. Спробуйте, сподіваюся рецепт вам сподобається!
- Капуста білокачанна - 300 грам
- Фарш - 300 грам
- Борошно - 30 грам
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Капусту тонко нашаткуйте.
Додайте трохи солі і добре пам'ятаєте руками, щоб вона стала м'яка.
Додайте фарш.
Одне яйце, сіль і спеції за смаком.
Добре все перемішайте до однорідного стану.
Сформуйте котлети, обваляйте кожну в борошні і викладіть на розігріту сковороду.
Обсмажуйте котлети під кришкою на вогні трохи нижче середнього з двох сторін до рум'яної скоринки.
Капустяні котлети з м'ясом готові. Смачного!