Капустяні котлети на пару
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт капустяних котлет на пару - присвячується всім, хто стежить за своєю вагою і станом здоров'я! дуже корисне, легке і, між іншим, смачна страва!
Абсолютно дієтичний варіант - ніякого жиру, ніякого обсмажування, будь-які канцерогени. Свіжа молода капуста додасть цій страві особливо яскравий і весняний смак - спробуйте!
Щоб приготувати капустяні котлети на пару, капусту потрібно звільнити від верхніх пошкоджених листів і дрібно нашаткувати.
У добре розігріту сковороду викласти капусту, посолити, долити води і тушкувати майже до готовності під закритою кришкою.
У гарячу капусту додаємо манку і ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок. Коли маса трохи охолоне - вибиваємо яйця, dosalivaem, якщо потрібно, і знову перемішуємо.
Формуємо котлети, обвалюють їх в панірувальних сухарях, змішаних з кунжутом, і готуємо в пароварці 10-15 хвилин. Можна попередньо запекти з двох сторін на сухій сковороді без додавання масла.
Капустяні котлети подаємо зі сметаною і дрібно нарізаною зеленню кропу. Як і багато інших страви з капусти, вони хороші і в гарячому, і в холодному вигляді.
Смачного!
- Капуста - 0, 5 кілограма
- Крупа манна - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Панірувальні сухарі - 4-5 Ст. Ложок
- Кунжут - 2 Ст. Ложки
Щоб приготувати капустяні котлети на пару, капусту потрібно звільнити від верхніх пошкоджених листів і дрібно нашаткувати.
У добре розігріту сковороду викласти капусту, посолити, долити води і тушкувати майже до готовності під закритою кришкою.
У гарячу капусту додаємо манку і ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок. Коли маса трохи охолоне - вибиваємо яйця, dosalivaem, якщо потрібно, і знову перемішуємо.
Формуємо котлети, обвалюють їх в панірувальних сухарях, змішаних з кунжутом, і готуємо в пароварці 10-15 хвилин. Можна попередньо запекти з двох сторін на сухій сковороді без додавання масла.
Капустяні котлети подаємо зі сметаною і дрібно нарізаною зеленню кропу. Як і багато інших страви з капусти, вони хороші і в гарячому, і в холодному вигляді.
Смачного!