Рецепт Капустяні котлети на пару фото

Капустяні котлети на пару
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід , Легка вечеря
Гарячі страви , Котлети , Страви на пару
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Простий рецепт капустяних котлет на пару - присвячується всім, хто стежить за своєю вагою і станом здоров'я! дуже корисне, легке і, між іншим, смачна страва!

Опис приготування:

Абсолютно дієтичний варіант - ніякого жиру, ніякого обсмажування, будь-які канцерогени. Свіжа молода капуста додасть цій страві особливо яскравий і весняний смак - спробуйте!

Щоб приготувати капустяні котлети на пару, капусту потрібно звільнити від верхніх пошкоджених листів і дрібно нашаткувати.

У добре розігріту сковороду викласти капусту, посолити, долити води і тушкувати майже до готовності під закритою кришкою.

У гарячу капусту додаємо манку і ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок. Коли маса трохи охолоне - вибиваємо яйця, dosalivaem, якщо потрібно, і знову перемішуємо.

Формуємо котлети, обвалюють їх в панірувальних сухарях, змішаних з кунжутом, і готуємо в пароварці 10-15 хвилин. Можна попередньо запекти з двох сторін на сухій сковороді без додавання масла.

Капустяні котлети подаємо зі сметаною і дрібно нарізаною зеленню кропу. Як і багато інших страви з капусти, вони хороші і в гарячому, і в холодному вигляді.

Смачного!

  • Капуста - 0, 5 кілограма
  • Крупа манна - 3 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Панірувальні сухарі - 4-5 Ст. Ложок
  • Кунжут - 2 Ст. Ложки
Абсолютно дієтичний варіант - ніякого жиру, ніякого обсмажування, будь-які канцерогени. Свіжа молода капуста додасть цій страві особливо яскравий і весняний смак - спробуйте!

Щоб приготувати капустяні котлети на пару, капусту потрібно звільнити від верхніх пошкоджених листів і дрібно нашаткувати.

У добре розігріту сковороду викласти капусту, посолити, долити води і тушкувати майже до готовності під закритою кришкою.

У гарячу капусту додаємо манку і ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок. Коли маса трохи охолоне - вибиваємо яйця, dosalivaem, якщо потрібно, і знову перемішуємо.

Формуємо котлети, обвалюють їх в панірувальних сухарях, змішаних з кунжутом, і готуємо в пароварці 10-15 хвилин. Можна попередньо запекти з двох сторін на сухій сковороді без додавання масла.

Капустяні котлети подаємо зі сметаною і дрібно нарізаною зеленню кропу. Як і багато інших страви з капусти, вони хороші і в гарячому, і в холодному вигляді.

Смачного!

Схожі рецепти