Капуста з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Часто буває, що хочеться приготувати чогось таке, а продуктів вдома не так вже й багато. Для таких випадків - мій рецепт капусти з фаршем. Складові найпростіші, а смак - вишуканий
Як бачимо, капуста з фаршем в домашніх умовах - то, що потрібно для економних господинь, і просто любителів смачно поїсти! Блюдо виходить ніжним, ароматним, і ситним - а що ще потрібно для смачного обіду? Пропоную вам простий рецепт капусти з фаршем і сподіваюся, вам він так само сильно сподобається, як і мені
1. На першому етапі готування подрібнити всі необхідні інгредієнти - цибуля, капусту, морква і твердий сир. Фарш размораживаем (якщо потрібно).
2. Тепер на одній сковороді обсмажуємо цибулю до золотистого, і додаємо туди ж фарш. Смажимо на сильному вогні до готовності фаршу.
3. А в іншій сковороді обсмажуємо моркву в маслі, і додаємо туди ж капусту. Тримаємо на маленькому вогні 15 хвилин під кришкою.
4. Додаємо сіль, перець і спеції в обидві сковорідки. Перемішуємо. А тепер саме час перейти до основної частини нашого рецепту приготування капусти з фаршем. Для цього нам знадобиться форма для запікання, або ж деко з високими бортиками. Змащуємо її олією. Включаємо духовку.
5. Поки духовка гріється, на форму рівномірно викладаємо половину нашої капустяної суміші. Промащуємо її сметаною, і наверх висипаємо наш фарш з цибулею. Знову шар сметани, і залишок капусти наверх.
6. Знову добре промазуємо нашу капусту з фаршем сметаною, посипаємо твердим сиром, і зеленню, - по бажанню.
7. Відправляємо в духовку на півгодини.
8. Як приготуватися - ріжемо на шматочки, прикрашаємо, подаємо.
Така капуста з фаршем в домашніх умовах однаково смачна як у гарячому, так і в охолодженому вигляді. Але соковитість, ароматність і насиченість смаку вже точно не залишить вас байдужими!
- Капуста - 500 грам
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Крем - 500 мілілітрів
- Твердий сир - 200 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
1. На першому етапі готування подрібнити всі необхідні інгредієнти - цибуля, капусту, морква і твердий сир. Фарш размораживаем (якщо потрібно).
2. Тепер на одній сковороді обсмажуємо цибулю до золотистого, і додаємо туди ж фарш. Смажимо на сильному вогні до готовності фаршу.
3. А в іншій сковороді обсмажуємо моркву в маслі, і додаємо туди ж капусту. Тримаємо на маленькому вогні 15 хвилин під кришкою.
4. Додаємо сіль, перець і спеції в обидві сковорідки. Перемішуємо. А тепер саме час перейти до основної частини нашого рецепту приготування капусти з фаршем. Для цього нам знадобиться форма для запікання, або ж деко з високими бортиками. Змащуємо її олією. Включаємо духовку.
5. Поки духовка гріється, на форму рівномірно викладаємо половину нашої капустяної суміші. Промащуємо її сметаною, і наверх висипаємо наш фарш з цибулею. Знову шар сметани, і залишок капусти наверх.
6. Знову добре промазуємо нашу капусту з фаршем сметаною, посипаємо твердим сиром, і зеленню, - по бажанню.
7. Відправляємо в духовку на півгодини.
8. Як приготуватися - ріжемо на шматочки, прикрашаємо, подаємо.
Така капуста з фаршем в домашніх умовах однаково смачна як у гарячому, так і в охолодженому вигляді. Але соковитість, ароматність і насиченість смаку вже точно не залишить вас байдужими!