Рецепт Капуста з фаршем фото

Капуста з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Фарш
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Часто буває, що хочеться приготувати чогось таке, а продуктів вдома не так вже й багато. Для таких випадків - мій рецепт капусти з фаршем. Складові найпростіші, а смак - вишуканий

Опис приготування:

Як бачимо, капуста з фаршем в домашніх умовах - то, що потрібно для економних господинь, і просто любителів смачно поїсти! Блюдо виходить ніжним, ароматним, і ситним - а що ще потрібно для смачного обіду? Пропоную вам простий рецепт капусти з фаршем і сподіваюся, вам він так само сильно сподобається, як і мені

1. На першому етапі готування подрібнити всі необхідні інгредієнти - цибуля, капусту, морква і твердий сир. Фарш размораживаем (якщо потрібно).

2. Тепер на одній сковороді обсмажуємо цибулю до золотистого, і додаємо туди ж фарш. Смажимо на сильному вогні до готовності фаршу.

3. А в іншій сковороді обсмажуємо моркву в маслі, і додаємо туди ж капусту. Тримаємо на маленькому вогні 15 хвилин під кришкою.

4. Додаємо сіль, перець і спеції в обидві сковорідки. Перемішуємо. А тепер саме час перейти до основної частини нашого рецепту приготування капусти з фаршем. Для цього нам знадобиться форма для запікання, або ж деко з високими бортиками. Змащуємо її олією. Включаємо духовку.

5. Поки духовка гріється, на форму рівномірно викладаємо половину нашої капустяної суміші. Промащуємо її сметаною, і наверх висипаємо наш фарш з цибулею. Знову шар сметани, і залишок капусти наверх.

6. Знову добре промазуємо нашу капусту з фаршем сметаною, посипаємо твердим сиром, і зеленню, - по бажанню.

7. Відправляємо в духовку на півгодини.

8. Як приготуватися - ріжемо на шматочки, прикрашаємо, подаємо.

Така капуста з фаршем в домашніх умовах однаково смачна як у гарячому, так і в охолодженому вигляді. Але соковитість, ароматність і насиченість смаку вже точно не залишить вас байдужими!


  • Капуста - 500 грам
  • Фарш - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Крем - 500 мілілітрів
  • Твердий сир - 200 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Як бачимо, капуста з фаршем в домашніх умовах - то, що потрібно для економних господинь, і просто любителів смачно поїсти! Блюдо виходить ніжним, ароматним, і ситним - а що ще потрібно для смачного обіду? Пропоную вам простий рецепт капусти з фаршем і сподіваюся, вам він так само сильно сподобається, як і мені

1. На першому етапі готування подрібнити всі необхідні інгредієнти - цибуля, капусту, морква і твердий сир. Фарш размораживаем (якщо потрібно).

2. Тепер на одній сковороді обсмажуємо цибулю до золотистого, і додаємо туди ж фарш. Смажимо на сильному вогні до готовності фаршу.

3. А в іншій сковороді обсмажуємо моркву в маслі, і додаємо туди ж капусту. Тримаємо на маленькому вогні 15 хвилин під кришкою.

4. Додаємо сіль, перець і спеції в обидві сковорідки. Перемішуємо. А тепер саме час перейти до основної частини нашого рецепту приготування капусти з фаршем. Для цього нам знадобиться форма для запікання, або ж деко з високими бортиками. Змащуємо її олією. Включаємо духовку.

5. Поки духовка гріється, на форму рівномірно викладаємо половину нашої капустяної суміші. Промащуємо її сметаною, і наверх висипаємо наш фарш з цибулею. Знову шар сметани, і залишок капусти наверх.

6. Знову добре промазуємо нашу капусту з фаршем сметаною, посипаємо твердим сиром, і зеленню, - по бажанню.

7. Відправляємо в духовку на півгодини.

8. Як приготуватися - ріжемо на шматочки, прикрашаємо, подаємо.

Така капуста з фаршем в домашніх умовах однаково смачна як у гарячому, так і в охолодженому вигляді. Але соковитість, ароматність і насиченість смаку вже точно не залишить вас байдужими!

Схожі рецепти