Рецепт Цвітна капуста з фаршем фото

Цвітна капуста з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Фарш , Кольорова капуста
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цвітна капуста дуже корисна всім без винятку. А з фаршем, да запечена в духовці - смакота. І на святковий стіл виставити не соромно. Отже, готуємо кольорову капусту з фаршем!

Опис приготування:

Цим блюдом ви зможете здивувати своїх гостей - воно завжди виходить і виглядає красиво на святковому столі. Рецепт приготування цвітної капусти з фаршем дуже простий, по плечу кожній господині. Ваші гості, розсмакувавши це оригінальне блюдо, напевно будуть просити у вас рецепт приготування:

1. Спочатку підготуємо кольорову капусту. Ставимо на вогонь каструлю з водою, солимо. Капусту можна відварити цілком, а можна розібрати на суцвіття.

2. Вода zakipela, кидаємо в каструлю хвилин на 5 нашу капусту.

3. Дістаємо капустяні суцвіття і залишаємо, щоб стекла вода.

4. В цей час займемося фаршем. Почистимо цибулю і часник і дрібно поріжемо.

5. Змішаємо м'ясний фарш, цибуля, часник, сіль, перець і яйце.

6. Форму, в якій будемо запікати, змащуємо маслом і посипаємо сухарями мул борошном.

7. Викладаємо куполообразно на дно форми фарш і вставляємо в нього маленькі суцвіття капусти.

8. Змащуємо вийшла"клумбу" майонезом або сметаною і ставимо в нагріту до 180 градусів духовку хвилин на 30.

9. Посипаємо тертим сиром і знову ставимо в духовку до тих пір, поки наша страва не підрум'яниться.

Подавати можна як окрему страву, а можна з картоплею.

  • Кольорова капуста - 500 грам
  • Фарш - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Сир - 100 грам
  • Майонез - 3 Ст. Ложки (можна замінити сметаною)
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка (половина солі для фаршу, половина - підсолити воду для варіння капусти)
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
  • Масло рослинне або вершкове - 1 Ст. Ложка
  • Сухарі мелені або борошно - 1 Ст. Ложка
Цим блюдом ви зможете здивувати своїх гостей - воно завжди виходить і виглядає красиво на святковому столі. Рецепт приготування цвітної капусти з фаршем дуже простий, по плечу кожній господині. Ваші гості, розсмакувавши це оригінальне блюдо, напевно будуть просити у вас рецепт приготування:

1. Спочатку підготуємо кольорову капусту. Ставимо на вогонь каструлю з водою, солимо. Капусту можна відварити цілком, а можна розібрати на суцвіття.

2. Вода zakipela, кидаємо в каструлю хвилин на 5 нашу капусту.

3. Дістаємо капустяні суцвіття і залишаємо, щоб стекла вода.

4. В цей час займемося фаршем. Почистимо цибулю і часник і дрібно поріжемо.

5. Змішаємо м'ясний фарш, цибуля, часник, сіль, перець і яйце.

6. Форму, в якій будемо запікати, змащуємо маслом і посипаємо сухарями мул борошном.

7. Викладаємо куполообразно на дно форми фарш і вставляємо в нього маленькі суцвіття капусти.

8. Змащуємо вийшла"клумбу" майонезом або сметаною і ставимо в нагріту до 180 градусів духовку хвилин на 30.

9. Посипаємо тертим сиром і знову ставимо в духовку до тих пір, поки наша страва не підрум'яниться.

Подавати можна як окрему страву, а можна з картоплею.

Схожі рецепти