Рецепт Капкейкі шоколадні фото

Капкейкі шоколадні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, 8 березня
Випічка, Солодке, Капкейк

Приготувати шоколадні капкейкі будинку насправді досить легко і просто. Інгредієнти прості і доступні, а в результаті виходить неймовірно ніжний і смачний десерт, від якого просто неможливо відязикатися!

Крем для капкейков підійде абсолютно будь-який - ган, з вершкового сиру, вершків або маскарпоне. Я пропоную приготувати даний десерт з улюбленим багатьма масляним кремом. Прикрашаємо готові капкейкі абсолютно будь-яким зручним для вас способом. Шоколадними краплями, свіжими ягодами, маршмелоу або будь-кондитерської посипкою. Побалуйте себе і своїх близьких цим приголомшливим десертом, Запевнюю вас, буде дуже смачно!

  • Борошно - 160 грам
  • Цукор - 120 грам
  • Вершкове масло - 300 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Какао - 45 грам
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Розпушувач - 10 грам
  • Молоко згущене - 250 грам (варене)
капкейкі шоколадні - фото крок 1
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Вершкове масло заздалегідь розм'якшити при кімнатній температурі.
капкейкі шоколадні - фото крок 2
2. Збийте цукор з 130 грамами вершкового масла.
капкейкі шоколадні - фото крок 3
3. По одному додайте яйця, кожен раз добре збиваючи.
капкейкі шоколадні - фото крок 4
4. Налейте молоко, додайте борошно, розпушувач, сіль і какао.
капкейкі шоколадні - фото крок 5
5. Збийте все ще раз.
капкейкі шоколадні - фото крок 6
6. Готове тісто розкладіть по формах, заповнюючи їх не більше, ніж на 2/3 від обсягу.
капкейкі шоколадні - фото крок 7
7. Зверху накрийте фольгою і запікайте при 180 градусах 15 хвилин. Потім фольгу приберіть і допікають ще 15 хвилин.
капкейкі шоколадні - фото крок 8
8. З охололи кексів ложечкою видаліть серединку і наповніть їх кремом або будь-який інший начинкою. Підійде будь-який ягідний або фруктовий джем, варене згущене молоко або шоколадний соус. Для верху я використовувала масляний крем. Для цього збийте вершкове масло з вареним згущеним молоком і відсадити готовий крем за допомогою кулінарного мішка. Прикрасьте за смаком. Шоколадні капкейки готові. Подавати можна відразу ж. Смачного!

Схожі рецепти