Рецепт Кальмари, тушковані в сметані фото

Кальмари, тушковані в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти, Морепродукти, Кальмари
Низькокалорійні, Для діабетиків
На обід
Гарячі страви

Ділюся простим рецептом кальмарів, тушкованих в сметані. Помітила, що наші господині рідко купують морепродукти: мовляв, не зрозуміло, як їх готувати. А ось і ні - готувати легко, а страва смачна і корисна!

Взагалі, головна складність в готуванні кальмарів - це точно знайти момент їх готовності. Якщо їх готувати занадто довго, вони стануть "гуязиками", якщо занадто мало - сирими. Так що, рекомендую орієнтуватися на 10 хвилин, а я розповім, як приготувати кальмари, тушковані в сметані!

  • Філе кальмарів - 5 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Крем - 200 грам
  • Зелень - За смаком
  • Спеції - За смаком
кальмари, тушковані в сметані - фото крок 1
1. Цибуля подрібнити і обсмажити на сковороді. Олія - на ваш погляд. Я використовую оливкову.
кальмари, тушковані в сметані - фото крок 2
2. Додамо кальмари, порізані шматочками, сметану і спеції. Тушкуємо на маленькому вогні, постійно помішуючи. Час - приблизно 10 хвилин.
кальмари, тушковані в сметані - фото крок 3
3. От і все! Посипаємо зеленню і подаємо до столу!

Схожі рецепти