Рецепт Кальмари, тушковані зі сметаною фото

Кальмари, тушковані зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Морепродукти , Кальмари
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Морепродукти дуже багаті мікроелементами. І вони повинні якомога частіше з'являтися на нашому столі. Страв з ними існує величезна безліч. Багато з них легко робляться, як, наприклад, ось це.

Опис приготування:

Розповім прекрасний рецепт, як приготувати кальмари, тушкована зі сметаною. Побалуйте себе і свою сім'ю цією стравою. Воно подається як повноцінне гаряче, але може бути і подано і з гарніром. М'ясо кальмара добре протушкувати і не буде"гуязикам" .

  • Тушка кальмара - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Крем - 200 грам
  • Борошно - 0, 5 чайних ложки
  • Мелена паприка - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
кальмари, тушковані зі сметаною - фото крок 1
Очистіть кальмарів. Натріть сіллю. Вимийте і наріжте кільцями.
кальмари, тушковані зі сметаною - фото крок 2
Лук наріжте півкільцями (або четвертькольцами, як вам зручніше). На сковороді розігрійте масло. Підсмажте цибулю, помішуючи, близько 7 хвилин.
кальмари, тушковані зі сметаною - фото крок 3
Посипте цибулю борошном. Перемішайте. Додайте сметану, доведіть все до кипіння.
кальмари, тушковані зі сметаною - фото крок 4
Кальмари викладіть до суміші, все перемішайте. Гасіть під кришкою 5 хвилин. Потім, у самому кінці, додати в гавань і перець Кальмар. Перемішайте ще раз, потримайте хвилину-дві - і можна подавати до столу! Я люблю посипати готові кальмари зеленню.

Схожі рецепти