Рецепт Качка, тушкована в сметані фото

Качка, тушкована в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Птах, Качка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Не так часто на нашому столі можна зустріти птаха, крім курки. Тому, наприклад, м'ясо качки далеко не всі вміють готувати. Але у мене є один нескладний рецепт, який я вам зараз розповім.

У покроковому рецепті нижче ви зможете дізнатися, як приготувати качку, тушковану в сметані. Блюдо виходить святковим. Відмінно підійде для готування на ювілей. М'ясо не дуже вибаглива, тому дотримуйтесь рецептурі - і у вас повинно все вийти. Тільки подавайте качку відразу ж, інакше потім її смакові якості будуть погіршуватися.

  • Качка на кістки - 600 грам
  • Крем - 200 мілілітрів
  • Яблуко - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Бульйон м'ясний - 150 мілілітрів
  • Рослинна олія - 50 грам
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - 0, 5 пучка
качка, тушкована в сметані - фото крок 1
М'ясо вимийте, обсушити і наріжте порційними шматками.
качка, тушкована в сметані - фото крок 2
Цибулю очистіть, помийте яблуко. Поріжте обидва інгредієнта великими кубиками. Яблуко можна очистити від шкірки.
качка, тушкована в сметані - фото крок 3
На рослинному маслі обсмажте качку до золотистої скоринки. Потім додайте до неї цибулю з яблуком і готуйте ще 5 хвилин.
качка, тушкована в сметані - фото крок 4
Після цього залийте вміст на сковороді бульйоном і тушкуйте все 12 хвилин. Потім додайте сіль, перець, сметану. Готуйте ще 35 хвилин. Подавайте до столу зі свіжою зеленню.

Схожі рецепти