Рецепт Качка, тушкована в сметані фото

Качка, тушкована в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Качка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Не так часто на нашому столі можна зустріти птаха, крім курки. Тому, наприклад, м'ясо качки далеко не всі вміють готувати. Але у мене є один нескладний рецепт, який я вам зараз розповім.

Опис приготування:

У покроковому рецепті нижче ви зможете дізнатися, як приготувати качку, тушковану в сметані. Блюдо виходить святковим. Відмінно підійде для готування на ювілей. М'ясо не дуже вибаглива, тому дотримуйтесь рецептурі - і у вас повинно все вийти. Тільки подавайте качку відразу ж, інакше потім її смакові якості будуть погіршуватися.

  • Качка на кістки - 600 грам
  • Крем - 200 мілілітрів
  • Яблуко - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Бульйон м'ясний - 150 мілілітрів
  • Рослинна олія - 50 грам
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - 0, 5 пучка
качка, тушкована в сметані - фото крок 1
М'ясо вимийте, обсушити і наріжте порційними шматками.
качка, тушкована в сметані - фото крок 2
Цибулю очистіть, помийте яблуко. Поріжте обидва інгредієнта великими кубиками. Яблуко можна очистити від шкірки.
качка, тушкована в сметані - фото крок 3
На рослинному маслі обсмажте качку до золотистої скоринки. Потім додайте до неї цибулю з яблуком і готуйте ще 5 хвилин.
качка, тушкована в сметані - фото крок 4
Після цього залийте вміст на сковороді бульйоном і тушкуйте все 12 хвилин. Потім додайте сіль, перець, сметану. Готуйте ще 35 хвилин. Подавайте до столу зі свіжою зеленню.

Схожі рецепти