Рецепт Кабачок в мультиварці фото

Кабачок в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня
Овочі , Кабачок , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Зараз літо і саме час, щоб запастися вітамінами на рік вперед. Саме тому в моєму раціоні велика кількість овочів і зелені. Сьогодні розповім, як приготувати кабачок в мультиварці.

Опис приготування:

Цей рецепт родом з мексиканської кухні. Завдяки мультиварці овочі готуються у власному соку, з мінімальною кількістю масла, від цього вони набагато корисніше. Овочі не розвалюються, але виходять м'які і ніжні. Ви можете додати будь-які спеції за смаком.

  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Перець - 1 штука
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Кабачок - 2-3 штук
  • Кмин - 0, 5 чайних ложки
  • Вода або бульйон - 0, 5 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Мексиканські спеції - 1 Ст. Ложка
1
Вимийте кабачки і наріжте півкільцями в товщину близько 1 см. Очистіть цибулю і перець, наріжте тонкими півкільцями.
2
Розігрійте чашу мультиварки з вершковим і оливковою олією, очистіть і подрібніть часник, викладіть в чашу і додайте цибулю з перцем.
3
Через 5-10 хвилин додайте кабачки, всі спеції і влийте воду, закрийте кришку і тушкуйте все 50 хвилин.
4
Після звукового сигналу про закінчення приготування відкрийте кришку і не чіпайте вміст близько 15 хвилин, щоб овочі не розвалилися. Смачного!

Схожі рецепти