Кабачок в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Зараз літо і саме час, щоб запастися вітамінами на рік вперед. Саме тому в моєму раціоні велика кількість овочів і зелені. Сьогодні розповім, як приготувати кабачок в мультиварці.
Цей рецепт родом з мексиканської кухні. Завдяки мультиварці овочі готуються у власному соку, з мінімальною кількістю масла, від цього вони набагато корисніше. Овочі не розвалюються, але виходять м'які і ніжні. Ви можете додати будь-які спеції за смаком.
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Перець - 1 штука
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Кабачок - 2-3 штук
- Кмин - 0, 5 чайних ложки
- Вода або бульйон - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
- Мексиканські спеції - 1 Ст. Ложка
1
Вимийте кабачки і наріжте півкільцями в товщину близько 1 см. Очистіть цибулю і перець, наріжте тонкими півкільцями.
2
Розігрійте чашу мультиварки з вершковим і оливковою олією, очистіть і подрібніть часник, викладіть в чашу і додайте цибулю з перцем.
3
Через 5-10 хвилин додайте кабачки, всі спеції і влийте воду, закрийте кришку і тушкуйте все 50 хвилин.
4
Після звукового сигналу про закінчення приготування відкрийте кришку і не чіпайте вміст близько 15 хвилин, щоб овочі не розвалилися. Смачного!