Кабачкові оладки з бринзою
(покроковий рецепт з фото)
Кабачкові оладки з бринзою - це прекрасний варіант ситного і корисного перекусу, який підійде всім членам сім'ї. Оладки виходять ніжними і дуже апетитними, зі сметаною - ідеально.
Готувати кабачкові оладки з бринзою будемо з молодих кабачків, сир варто вибирати не сильно солоний. Оладки можна трохи урізноманітнити додаванням зелені, спецій, також можна додати інші види сирів. Подавати млинці можна на сніданок або до обіду, в якості перекусу.
- Кабачки - 200 грам
- Бринза - 80 грам
- Яйця курячі - 1 штука
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Якщо бринза занадто солона, сіль зі списку приберіть. За бажанням можете додати часник і зелень.
Кабачок сполосніть і просушіть, натріть на самій дрібній тертці. Обов'язково відіжміть рідину від кабачка.
Додайте в миску з кабачком Курне яйце.
Бринзу натріть на середній терці або поламайте руками. Додайте сир в миску.
Всипте пшеничне борошно, сіль і перець за смаком.
Ретельно перемішайте всі інгредієнти.
Прогрійте сковороду, змастіть маслом. Тепер сформуйте невеликі оладки і смажте їх по обидва боки по кілька хвилин.
Приємного вам апетиту!