Рецепт Кабачкові оладки з бринзою фото

Кабачкові оладки з бринзою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Бринза, Кабачок
Дієтичне харчування
На полуденок, На сніданок
Випічка, Оладки

Кабачкові оладки з бринзою - це прекрасний варіант ситного і корисного перекусу, який підійде всім членам сім'ї. Оладки виходять ніжними і дуже апетитними, зі сметаною - ідеально.

Готувати кабачкові оладки з бринзою будемо з молодих кабачків, сир варто вибирати не сильно солоний. Оладки можна трохи урізноманітнити додаванням зелені, спецій, також можна додати інші види сирів. Подавати млинці можна на сніданок або до обіду, в якості перекусу.

  • Кабачки - 200 грам
  • Бринза - 80 грам
  • Яйця курячі - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
кабачкові оладки з бринзою - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Якщо бринза занадто солона, сіль зі списку приберіть. За бажанням можете додати часник і зелень.
кабачкові оладки з бринзою - фото крок 2
Кабачок сполосніть і просушіть, натріть на самій дрібній тертці. Обов'язково відіжміть рідину від кабачка.
кабачкові оладки з бринзою - фото крок 3
Додайте в миску з кабачком Курне яйце.
кабачкові оладки з бринзою - фото крок 4
Бринзу натріть на середній терці або поламайте руками. Додайте сир в миску.
кабачкові оладки з бринзою - фото крок 5
Всипте пшеничне борошно, сіль і перець за смаком.
кабачкові оладки з бринзою - фото крок 6
Ретельно перемішайте всі інгредієнти.
кабачкові оладки з бринзою - фото крок 7
Прогрійте сковороду, змастіть маслом. Тепер сформуйте невеликі оладки і смажте їх по обидва боки по кілька хвилин.
кабачкові оладки з бринзою - фото крок 8
Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти