Кабачкові оладки на пару
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт кабачковий оладок на пару. Майже без масла і смаження, мінімум борошна, максиму користі! Блюдо виходить дієтичним, не викликає відчуття тяжкості. Беріть на замітку!
Докладніше, як приготувати кабачкові оладки на пару, я розповім нижче. Рецепт базовий, за бажанням можете додати в тісто свої улюблені спеції і трави. Пшеничне борошно можна замінити будь-який безглютенової, наприклад, рисової.
- Кабачок - 1 штука
- Борошно пшеничне - 3-5 Ст. Ложок
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Кабачок помийте, очистіть і натріть на дрібній тертці. Підсолити, залиште на 15 хвилин.
Злийте зайву рідину. Поперчіть за смаком.
Додайте в кабачкову масу борошно, перемішайте. Тісто має вийти липким, але не дуже рідким.
Змастіть форму, в якій будете готувати оладки, рослинним маслом. Мокрими руками сформуйте невеликі котлетки. Викладіть їх на невеликій відстані один від одного. Готуйте оладки на пару 15 хвилин.
Кабачкові оладки на пару готові, смачного!