Кабачки з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний рецепт кабачків з сьомгою. Підійде до будь-якого столу, дійсно по річному легка їжа. Здивуйте всіх цією стравою і ніхто не піде від вас голодним! Ще й добавки попросять!
Дуже пікантний смак цієї страви нікого не залишить байдужим. Для приготування кабачків з сьомгою можна використовувати будь-яку рибу, але все ж я раджу вам взяти сьомгу, як і зазначено в моєму рецепті. Кабачок дивним чином прекрасно поєднується з морепродуктами. А яблука з помідорами додадуть соковитості. До того ж ця їжа досить дієтична.
- Сьомга - 300 грам
- Кабачки - 500 грам
- Перець червоний - 100 грам (солодкий)
- Яблука - 150 грам
- Помідори - 400 грам
- Петрушка - 50 грам
- Сир - 30 грам (твердий)
- Олія соняшникова - 30 грам
Вимийте, потім наріжте кабачок довгими човниками і обсмажте з двох сторін.
Тепер тонко наріжте сьомгу.
Очищаємо від шкірки і насіння яблука. Чистимо від насіння перець. Нарізаємо кубиками помідори, яблука і перець. Змішуємо всі інгредієнти в одній ємності. Зверху кришимо нарізану петрушку. Знову заважаємо.
Кладемо три човники кабачка внахлест. Зверху на кабачки викладаємо філе сьомги і посипаємо овочевою начинкою.
Кабачек скручуємо в довгий рулет. Присипаємо сиром зверху. Готово!