Рецепт Кабачки з сьомгою фото

Кабачки з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Кабачок, Сьомга
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Відмінний рецепт кабачків з сьомгою. Підійде до будь-якого столу, дійсно по річному легка їжа. Здивуйте всіх цією стравою і ніхто не піде від вас голодним! Ще й добавки попросять!

Дуже пікантний смак цієї страви нікого не залишить байдужим. Для приготування кабачків з сьомгою можна використовувати будь-яку рибу, але все ж я раджу вам взяти сьомгу, як і зазначено в моєму рецепті. Кабачок дивним чином прекрасно поєднується з морепродуктами. А яблука з помідорами додадуть соковитості. До того ж ця їжа досить дієтична.

  • Сьомга - 300 грам
  • Кабачки - 500 грам
  • Перець червоний - 100 грам (солодкий)
  • Яблука - 150 грам
  • Помідори - 400 грам
  • Петрушка - 50 грам
  • Сир - 30 грам (твердий)
  • Олія соняшникова - 30 грам
кабачки з сьомгою - фото крок 1
Вимийте, потім наріжте кабачок довгими човниками і обсмажте з двох сторін.
кабачки з сьомгою - фото крок 2
Тепер тонко наріжте сьомгу.
кабачки з сьомгою - фото крок 3
Очищаємо від шкірки і насіння яблука. Чистимо від насіння перець. Нарізаємо кубиками помідори, яблука і перець. Змішуємо всі інгредієнти в одній ємності. Зверху кришимо нарізану петрушку. Знову заважаємо.
кабачки з сьомгою - фото крок 4
Кладемо три човники кабачка внахлест. Зверху на кабачки викладаємо філе сьомги і посипаємо овочевою начинкою.
кабачки з сьомгою - фото крок 5
Кабачек скручуємо в довгий рулет. Присипаємо сиром зверху. Готово!

Схожі рецепти