Рецепт Кабачки з курячим філе фото

Кабачки з курячим філе
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі, Кабачок
Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хто сказав, що просте не може бути смачним? Ця страва відмінне доказ того, що поєднання простих інгредієнтів іноді може давати приголомшливий результат.

Коли часу не так багато, а їсти вже дуже хочеться, тоді до вас на допомогу прийде цей простий рецепт кабачків з курячим філе. Вся принадність його в тому, що за лічені хвилини у нас вийде дуже смачне і при цьому можна сказати дієтичне блюдо, так що тут подвійна користь: смачний обід або вечерю без зайвого навантаження для шлунка. Цей рецепт відмінно підійде для тих, хто вирішив до літа привести себе в порядок, але при тому не має наміру відмовляти собі в задоволенні смачно поїсти. А оскільки приготувати таку страву дуже легко і швидко, виходить, що цей рецепт приготування кабачків з курячим філе не тільки стежить за вашою фігурою, але і економить ваш час.

  • Кабачок свіжий - 1 штука
  • Куряче філе - 400 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Соус соєвий - 1 Ст. Ложка
  • Паста томатна - 2 Ст. Ложки
  • Орегано - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
кабачки з курячим філе - фото крок 1
Куряче філе промиваємо під холодною водою і даємо йому обсохнути, потім нарізаємо на невеликі кубики.
кабачки з курячим філе - фото крок 2
Молодий кабачок нарізаємо на четвертинки.
кабачки з курячим філе - фото крок 3
Болгарський перець нарізаємо брусками.
кабачки з курячим філе - фото крок 4
У сковороду наливаємо невелику кількість оливкової олії і обсмажуємо на ньому куряче філе до рум'яної скоринки. Смажити треба на великому вогні.
кабачки з курячим філе - фото крок 5
Викладаємо нарізаний кабачок, робимо середній вогонь і смажимо все хвилин 7-10.
кабачки з курячим філе - фото крок 6
Тепер ми додаємо до філе і кабачки соєвий і томатний соус, перемішуємо.
кабачки з курячим філе - фото крок 7
Солимо, перчим, посипаємо органо і тушкуємо все 5-7 хвилин на повільному вогні. Болгарський перець необхідно обсмажити окремо і додати в самому кінці. Готову страву можна подавати як самостійне, так і з гарніром. Смачного!

Схожі рецепти