Рецепт Кабачки з курячим філе фото

Кабачки з курячим філе
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі , Кабачок
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Хто сказав, що просте не може бути смачним? Ця страва відмінне доказ того, що поєднання простих інгредієнтів іноді може давати приголомшливий результат.

Опис приготування:

Коли часу не так багато, а їсти вже дуже хочеться, тоді до вас на допомогу прийде цей простий рецепт кабачків з курячим філе. Вся принадність його в тому, що за лічені хвилини у нас вийде дуже смачне і при цьому можна сказати дієтичне блюдо, так що тут подвійна користь: смачний обід або вечерю без зайвого навантаження для шлунка. Цей рецепт відмінно підійде для тих, хто вирішив до літа привести себе в порядок, але при тому не має наміру відмовляти собі в задоволенні смачно поїсти. А оскільки приготувати таку страву дуже легко і швидко, виходить, що цей рецепт приготування кабачків з курячим філе не тільки стежить за вашою фігурою, але і економить ваш час.

  • Кабачок свіжий - 1 штука
  • Куряче філе - 400 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Соус соєвий - 1 Ст. Ложка
  • Паста томатна - 2 Ст. Ложки
  • Орегано - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
кабачки з курячим філе - фото крок 1
Куряче філе промиваємо під холодною водою і даємо йому обсохнути, потім нарізаємо на невеликі кубики.
кабачки з курячим філе - фото крок 2
Молодий кабачок нарізаємо на четвертинки.
кабачки з курячим філе - фото крок 3
Болгарський перець нарізаємо брусками.
кабачки з курячим філе - фото крок 4
У сковороду наливаємо невелику кількість оливкової олії і обсмажуємо на ньому куряче філе до рум'яної скоринки. Смажити треба на великому вогні.
кабачки з курячим філе - фото крок 5
Викладаємо нарізаний кабачок, робимо середній вогонь і смажимо все хвилин 7-10.
кабачки з курячим філе - фото крок 6
Тепер ми додаємо до філе і кабачки соєвий і томатний соус, перемішуємо.
кабачки з курячим філе - фото крок 7
Солимо, перчим, посипаємо органо і тушкуємо все 5-7 хвилин на повільному вогні. Болгарський перець необхідно обсмажити окремо і додати в самому кінці. Готову страву можна подавати як самостійне, так і з гарніром. Смачного!

Схожі рецепти