Гуляш з курячим філе
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне і соковите м'ясо можна приготувати всього за 40 хвилин - це гуляш з курячим філе в домашніх умовах. М'ясо можна приготувати в сметані, а можна в томатному соусі - на ваш смак.
Перед подачею гуляш з курячим філе в домашніх умовах можна прикрасити зеленню. Готується м'ясо швидко, а сметанний соус надає страві особливий аромат, смак і робить філе неймовірно ніжним.
- Куряче філе - 800 грам
- Рослинна олія - 40 грам
- Крем - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
1. Готуємо куряче філе: ретельно миємо його і нарізаємо на кубики середнього розміру.
2. Відправляємо на сковороду смажитися. В якості основи використовуйте рослинне масло. Смажимо до тих пір, поки не випарується зайва рідина.
3. Додаємо цибулю і через деякий час морква. Смажимо до готовності овочів і додаємо сметану.
4. Тушкуємо м'ясо на слабкому вогні близько 15 хвилин. Спеції додаємо до смаку. За час приготування гуляшу можна зробити гарнір. Подаємо в гарячому вигляді.