Рецепт Гуляш з курячим філе фото

Гуляш з курячим філе
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ніжне і соковите м'ясо можна приготувати всього за 40 хвилин - це гуляш з курячим філе в домашніх умовах. М'ясо можна приготувати в сметані, а можна в томатному соусі - на ваш смак.

Опис приготування:

Перед подачею гуляш з курячим філе в домашніх умовах можна прикрасити зеленню. Готується м'ясо швидко, а сметанний соус надає страві особливий аромат, смак і робить філе неймовірно ніжним.

  • Куряче філе - 800 грам
  • Рослинна олія - 40 грам
  • Крем - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
гуляш з курячим філе - фото крок 1
1. Готуємо куряче філе: ретельно миємо його і нарізаємо на кубики середнього розміру.
гуляш з курячим філе - фото крок 2
2. Відправляємо на сковороду смажитися. В якості основи використовуйте рослинне масло. Смажимо до тих пір, поки не випарується зайва рідина.
гуляш з курячим філе - фото крок 3
3. Додаємо цибулю і через деякий час морква. Смажимо до готовності овочів і додаємо сметану.
гуляш з курячим філе - фото крок 4
4. Тушкуємо м'ясо на слабкому вогні близько 15 хвилин. Спеції додаємо до смаку. За час приготування гуляшу можна зробити гарнір. Подаємо в гарячому вигляді.

Схожі рецепти