Рецепт Кабачки в мультиварці фото

Кабачки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю

Кабачки в мультиварці - швидко яку готують і досить корисне блюдо, яке підійде і вегетаріанцям, і тим, хто особливо стежить за своєю фігурою. Розповідаю, як приготувати.

Кабачки в мультиварці готуються дуже просто, а подавати їх можна і як гарнір до якого-небудь м'ясної страви, і як самостійне овочеве блюдо (варіант для вегетаріанців). Мої діти кабачки ні в якому вигляді не їдять, виняток - тільки кабачки в мультиварці, приготовані за цим рецептом. А це, повірте, говорить багато про що

Отже, рецепт приготування кабачків в мультиварці:

1. Кабачок добре промити, очистити його від шкірки і нарізати на середні шматочки.

2. Почистити цибулю, чверть порізати кільцями.

3. Помідори - часточками, часник - подрібнити.

4. У каструлю мультиварки налити рослинне масло. Додати цибулю і кабачки. Смажити на режимі "випічка" 10 хвилин, постійно перемішуючи. Кабачки за цей час повинні стати м'якими.

5. Потім в каструлю додаємо помідори, петрушку, сіль, часник. Все перемішуємо. Готуємо всі разом на колишньому режимі ще 5 хвилин.

6. Далі потрібно додати майонез або сметану. Гасити, іноді перемішуючи, до сигнала.

7. Коли мультиварка видасть сигнал про завершення режиму, вибираємо режим "підігрів" і готуємо кабачки в мультиварці ще 5 хвилин, після чого їх можна діставати з мультиварки і подавати до столу.

Смачного!


  • Кабачок - 1 штука
  • Помідори - 2-3 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Петрушка - 1 штука (пучок)
  • Рослинна олія - - За смаком
  • Майонез або сметана - - За смаком
Кабачки в мультиварці готуються дуже просто, а подавати їх можна і як гарнір до якого-небудь м'ясної страви, і як самостійне овочеве блюдо (варіант для вегетаріанців). Мої діти кабачки ні в якому вигляді не їдять, виняток - тільки кабачки в мультиварці, приготовані за цим рецептом. А це, повірте, говорить багато про що

Отже, рецепт приготування кабачків в мультиварці:

1. Кабачок добре промити, очистити його від шкірки і нарізати на середні шматочки.

2. Почистити цибулю, чверть порізати кільцями.

3. Помідори - часточками, часник - подрібнити.

4. У каструлю мультиварки налити рослинне масло. Додати цибулю і кабачки. Смажити на режимі "випічка" 10 хвилин, постійно перемішуючи. Кабачки за цей час повинні стати м'якими.

5. Потім в каструлю додаємо помідори, петрушку, сіль, часник. Все перемішуємо. Готуємо всі разом на колишньому режимі ще 5 хвилин.

6. Далі потрібно додати майонез або сметану. Гасити, іноді перемішуючи, до сигнала.

7. Коли мультиварка видасть сигнал про завершення режиму, вибираємо режим "підігрів" і готуємо кабачки в мультиварці ще 5 хвилин, після чого їх можна діставати з мультиварки і подавати до столу.

Смачного!

Схожі рецепти