Кабачки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки в мультиварці - швидко яку готують і досить корисне блюдо, яке підійде і вегетаріанцям, і тим, хто особливо стежить за своєю фігурою. Розповідаю, як приготувати.
Кабачки в мультиварці готуються дуже просто, а подавати їх можна і як гарнір до якого-небудь м'ясної страви, і як самостійне овочеве блюдо (варіант для вегетаріанців). Мої діти кабачки ні в якому вигляді не їдять, виняток - тільки кабачки в мультиварці, приготовані за цим рецептом. А це, повірте, говорить багато про що
Отже, рецепт приготування кабачків в мультиварці:
1. Кабачок добре промити, очистити його від шкірки і нарізати на середні шматочки.
2. Почистити цибулю, чверть порізати кільцями.
3. Помідори - часточками, часник - подрібнити.
4. У каструлю мультиварки налити рослинне масло. Додати цибулю і кабачки. Смажити на режимі "випічка" 10 хвилин, постійно перемішуючи. Кабачки за цей час повинні стати м'якими.
5. Потім в каструлю додаємо помідори, петрушку, сіль, часник. Все перемішуємо. Готуємо всі разом на колишньому режимі ще 5 хвилин.
6. Далі потрібно додати майонез або сметану. Гасити, іноді перемішуючи, до сигнала.
7. Коли мультиварка видасть сигнал про завершення режиму, вибираємо режим "підігрів" і готуємо кабачки в мультиварці ще 5 хвилин, після чого їх можна діставати з мультиварки і подавати до столу.
Смачного!
- Кабачок - 1 штука
- Помідори - 2-3 штук
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Петрушка - 1 штука (пучок)
- Рослинна олія - - За смаком
- Майонез або сметана - - За смаком
Отже, рецепт приготування кабачків в мультиварці:
1. Кабачок добре промити, очистити його від шкірки і нарізати на середні шматочки.
2. Почистити цибулю, чверть порізати кільцями.
3. Помідори - часточками, часник - подрібнити.
4. У каструлю мультиварки налити рослинне масло. Додати цибулю і кабачки. Смажити на режимі "випічка" 10 хвилин, постійно перемішуючи. Кабачки за цей час повинні стати м'якими.
5. Потім в каструлю додаємо помідори, петрушку, сіль, часник. Все перемішуємо. Готуємо всі разом на колишньому режимі ще 5 хвилин.
6. Далі потрібно додати майонез або сметану. Гасити, іноді перемішуючи, до сигнала.
7. Коли мультиварка видасть сигнал про завершення режиму, вибираємо режим "підігрів" і готуємо кабачки в мультиварці ще 5 хвилин, після чого їх можна діставати з мультиварки і подавати до столу.
Смачного!