Фаршировані кабачки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
У кожної господині є свої досить прості і ситні блюда на обід або вечерю. Пропоную вам відмінний варіант - фаршировані кабачки в мультиварці для вашої кулінарної скарбнички.
У сезон овочів хочеться готувати максимально різноманітно. Фаршировані кабачки в мультиварці - це досить простий і швидкий варіант, який не вимагає великої кількості інгредієнтів, а також сил. Всього близько 15 хвилин підготовки, а далі - справа техніки.
- Кабачок - 1-2 штук
- Фарш - 300 грам
- Мал - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Зелень - 50 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Для початку необхідно зайнятися кабачком. Його потрібно вимити, просушити і нарізати на 10-12 частин, в залежності від розміру. Акуратно вирізати середину, намагаючись не пошкодити стінки. При бажанні можна зробити такі формочки і вище. Кожен шматочок злегка посолити (при бажанні можна натерти трохи часником).
2. Рецепт приготування фаршированих кабачків в мультиварці переходить до другого етапу - начинці. Фарш краще всього зробити вдома, пропустивши через м'ясорубку м'ясо (краще яловичину) з цибулею. У мисочці з'єднати фарш, яйця і вимиту, обсушену, дрібно нарізану зелень (петрушка, кріп, базилік і т.Д.).
3. Попередньо потрібно відварити в підсоленій воді рис. Додати його до фаршу. Посолити і поперчити за смаком. При бажанні можна додати улюблені спеції.
4. Все потрібно ретельно перемішати до однорідної консистенції. При бажанні можна скористатися міксером. Фаршировані кабачки в мультиварці в мультиварці можна також робити з овочами (перцем, помідором і т.Д.), а також курячим філе.
5. Коли начинка готова, її можна викладати в заздалегідь зроблені формочки. Потім відправити в чашу мультиварки. На режимі Гасіння готуватися страва буде близько 35-40 хвилин. Після завершення програми кабачки можна відразу подавати до столу.