Кабачки фаршировані куркою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
У сезон кабачків готуємо страви з них. Сьогодні у нас вони фаршировані курячим фаршем в мультиварці з соусом із сметани, морква і цибуля. Страва смачна, ніжне і корисне.
Кабачки, фаршировані куркою готуються просто і швидко. В даному рецепті ми користуємося мультиваркою. Вона відмінно замінить духовку і у вашій кухні не буде жарко спекотним, літнього дня. Такі кабачки виходять ніжними, смачними і соковитими в чудовому соусі. Пробуйте!
- Куряче філе - 350 грам
- Кабачок - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
Моркву і цибулю очистити, помити. Цибулю дрібно нарізати, а моркву натерти на тертці. Викласти в сковороду і налити рафіновану соняшникову олію. Гасити овочі перемішуючи 10-12 хвилин.
Куряче філе пропустите через м'ясорубку, попередньо помийте.
Половину тушкованих овочів (моркви з цибулею) викладіть в миску з курячим фаршем. Додайте панірувальні сухарі.
Фарш посоліть за смаком і перемішайте. Якщо він буде сухим, додайте трохи сметани, майонезу або також бульйону.
Кабачки помийте і очистіть. Молоді чистити не обов'язково. Наріжте на 3-4 частини. Видаліть насіння.
У чашу мультиварки викладіть другу частину тушкованої моркви з цибулею і сметану.
Трохи солі, наливати 250-300 мл води і перемішайте.
Підготовлені кабачки наповніть приготованим фаршем і викладіть в чашу мультиварки.
Увімкніть режим "гасіння" і готуйте фаршировані кабачки 50-60 хвилин.
Кабачки, фаршировані куркою в мультиварці готові. Подавайте на обід або вечерю. Смачного!