Рецепт Кабачки, фаршировані куркою фото

Кабачки, фаршировані куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Кабачок
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Випічка, Гарячі страви, Запіканка, Фаршировані

Відмінне блюдо, особливо для тих, хто проводить розвантажувальні дні або намагається вживати менше вуглеводів. Незважаючи на це, воно дуже ситне і неймовірно смачне.

Рецепт кабачків, фаршированих куркою:

1. Кабачки слід помити і розрізати уздовж. Робимо акуратно «кришечку» (відрізати верхню частину).

2. Виймаємо м'якоть і очищаємо стінки (приблизно до 10 мм), але так, щоб випадково не проткнути кабачок.

3. Розігріваємо рослинний жир в сковороді і викладаємо отримані човники з кабачків.

4. Обсмажуємо з двох сторін до злегка легкого зарум'янювання.

5. Даємо дійти кабачкам близько десяти хвилин під кришкою, підлив трохи води в сковороду.

6. Викладаємо обсмажені кабачки на форму для запікання.

7. Готуємо начинку:

8. Куряче філе слід помити і обсушити паперовими рушниками

9. Нарізаємо невеликими кубиками філе, м'якоть кабачків, перець, помідори (попередньо припустити в окропі), цибуля і часник

10. Після цього нарізаємо зелень.

11. Тим часом в сковороді на розігрітій олії (вершковому і рослинному) обсмажуємо нарізане філе і овочі, постійно помішуючи.

12. Виділився з овочів сік повинен випаруватися, але не пересушити філе!

13. Обсмажені продукти викласти на тарілку охолонути.

14. Готуємо соус: з'єднати томатну пасту з вершками (можна брати сметану), посолити і додати мелений перець (можна суміш перців) за смаком і перемішати.

15. Наповнити кабачки обсмаженої масою і залити приготовленим соусом

16. Притрусити верх кабачків тертим сиром.

17. Поставити духовку (розігрів її попередньо до 185 градусів) і запікати не більше півгодини.

18. Перевірити готовність кабачків, фаршированих куркою, в домашніх умовах можна виделкою (кабачок повинен бути м'яким).

  • Кабачок - 2 штуки (середнього Рамер)
  • Куряче філе - 2 штуки (середнього розміру)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Сир твердий - 200 грам
  • Вершки - 1 Склянка(20%)
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - 200 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цукор - 1/3 чайних ложки
  • Перець і сіль - 1 щіпка
Рецепт кабачків, фаршированих куркою:

1. Кабачки слід помити і розрізати уздовж. Робимо акуратно «кришечку» (відрізати верхню частину).

2. Виймаємо м'якоть і очищаємо стінки (приблизно до 10 мм), але так, щоб випадково не проткнути кабачок.

3. Розігріваємо рослинний жир в сковороді і викладаємо отримані човники з кабачків.

4. Обсмажуємо з двох сторін до злегка легкого зарум'янювання.

5. Даємо дійти кабачкам близько десяти хвилин під кришкою, підлив трохи води в сковороду.

6. Викладаємо обсмажені кабачки на форму для запікання.

7. Готуємо начинку:

8. Куряче філе слід помити і обсушити паперовими рушниками

9. Нарізаємо невеликими кубиками філе, м'якоть кабачків, перець, помідори (попередньо припустити в окропі), цибуля і часник

10. Після цього нарізаємо зелень.

11. Тим часом в сковороді на розігрітій олії (вершковому і рослинному) обсмажуємо нарізане філе і овочі, постійно помішуючи.

12. Виділився з овочів сік повинен випаруватися, але не пересушити філе!

13. Обсмажені продукти викласти на тарілку охолонути.

14. Готуємо соус: з'єднати томатну пасту з вершками (можна брати сметану), посолити і додати мелений перець (можна суміш перців) за смаком і перемішати.

15. Наповнити кабачки обсмаженої масою і залити приготовленим соусом

16. Притрусити верх кабачків тертим сиром.

17. Поставити духовку (розігрів її попередньо до 185 градусів) і запікати не більше півгодини.

18. Перевірити готовність кабачків, фаршированих куркою, в домашніх умовах можна виделкою (кабачок повинен бути м'яким).

Схожі рецепти