Рецепт Кабачки, фаршировані куркою фото

Кабачки, фаршировані куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Кабачок
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Випічка , Гарячі страви , Запіканка , Фаршировані
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Відмінне блюдо, особливо для тих, хто проводить розвантажувальні дні або намагається вживати менше вуглеводів. Незважаючи на це, воно дуже ситне і неймовірно смачне.

Опис приготування:

Рецепт кабачків, фаршированих куркою:

1. Кабачки слід помити і розрізати уздовж. Робимо акуратно «кришечку» (відрізати верхню частину).

2. Виймаємо м'якоть і очищаємо стінки (приблизно до 10 мм), але так, щоб випадково не проткнути кабачок.

3. Розігріваємо рослинний жир в сковороді і викладаємо отримані човники з кабачків.

4. Обсмажуємо з двох сторін до злегка легкого зарум'янювання.

5. Даємо дійти кабачкам близько десяти хвилин під кришкою, підлив трохи води в сковороду.

6. Викладаємо обсмажені кабачки на форму для запікання.

7. Готуємо начинку:

8. Куряче філе слід помити і обсушити паперовими рушниками

9. Нарізаємо невеликими кубиками філе, м'якоть кабачків, перець, помідори (попередньо припустити в окропі), цибуля і часник

10. Після цього нарізаємо зелень.

11. Тим часом в сковороді на розігрітій олії (вершковому і рослинному) обсмажуємо нарізане філе і овочі, постійно помішуючи.

12. Виділився з овочів сік повинен випаруватися, але не пересушити філе!

13. Обсмажені продукти викласти на тарілку охолонути.

14. Готуємо соус: з'єднати томатну пасту з вершками (можна брати сметану), посолити і додати мелений перець (можна суміш перців) за смаком і перемішати.

15. Наповнити кабачки обсмаженої масою і залити приготовленим соусом

16. Притрусити верх кабачків тертим сиром.

17. Поставити духовку (розігрів її попередньо до 185 градусів) і запікати не більше півгодини.

18. Перевірити готовність кабачків, фаршированих куркою, в домашніх умовах можна виделкою (кабачок повинен бути м'яким).

  • Кабачок - 2 штуки (середнього Рамер)
  • Куряче філе - 2 штуки (середнього розміру)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Сир твердий - 200 грам
  • Вершки - 1 Склянка(20%)
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - 200 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цукор - 1/3 чайних ложки
  • Перець і сіль - 1 щіпка
Рецепт кабачків, фаршированих куркою:

1. Кабачки слід помити і розрізати уздовж. Робимо акуратно «кришечку» (відрізати верхню частину).

2. Виймаємо м'якоть і очищаємо стінки (приблизно до 10 мм), але так, щоб випадково не проткнути кабачок.

3. Розігріваємо рослинний жир в сковороді і викладаємо отримані човники з кабачків.

4. Обсмажуємо з двох сторін до злегка легкого зарум'янювання.

5. Даємо дійти кабачкам близько десяти хвилин під кришкою, підлив трохи води в сковороду.

6. Викладаємо обсмажені кабачки на форму для запікання.

7. Готуємо начинку:

8. Куряче філе слід помити і обсушити паперовими рушниками

9. Нарізаємо невеликими кубиками філе, м'якоть кабачків, перець, помідори (попередньо припустити в окропі), цибуля і часник

10. Після цього нарізаємо зелень.

11. Тим часом в сковороді на розігрітій олії (вершковому і рослинному) обсмажуємо нарізане філе і овочі, постійно помішуючи.

12. Виділився з овочів сік повинен випаруватися, але не пересушити філе!

13. Обсмажені продукти викласти на тарілку охолонути.

14. Готуємо соус: з'єднати томатну пасту з вершками (можна брати сметану), посолити і додати мелений перець (можна суміш перців) за смаком і перемішати.

15. Наповнити кабачки обсмаженої масою і залити приготовленим соусом

16. Притрусити верх кабачків тертим сиром.

17. Поставити духовку (розігрів її попередньо до 185 градусів) і запікати не більше півгодини.

18. Перевірити готовність кабачків, фаршированих куркою, в домашніх умовах можна виделкою (кабачок повинен бути м'яким).

Схожі рецепти