Рецепт Кабачки, фаршировані куркою, в духовці фото

Кабачки, фаршировані куркою, в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок , Цукіні
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

У вихідні можна приготувати на вечерю що-небудь особливе і порадувати домашніх дійсно смачним блюдом, і я пропоную вам зробити ось такі приголомшливі кабачки, фаршировані куркою, в духовці.

Опис приготування:

Що може бути краще недільного вечері в колі сім'ї, заради такої справи можна і щось цікаве приготувати, наприклад, зробити кабачки, фаршировані куркою, в духовці в домашніх умовах. Ця страва точно припаде до смаку вашій родині, а його приготування не забере у вас багато часу, що теж важливо. А якщо блюдо вам дуже сподобається, зможете потім поділитися цим простим рецептом кабачків, фаршированих куркою, в духовці з друзями, нехай і вони порадують домашніх такою смакотою.

  • Цукіні - 3 штуки (або молодий кабачок)
  • Куряче філе - 3 штуки
  • Бекон - 6 скибочок
  • Гриби - 150 грам
  • Лук білий - 0, 5 штуки
  • Помідори - 2 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
кабачки, фаршировані куркою, в духовці - фото крок 1
Отже, промиваємо кабачки і витираємо їх насухо, розрізаємо кожен кабачок на дві частини і витягаємо з половинок серцевину. Застеляємо форму для випічки пергаментним папером, викладаємо на неї кабачки і поки що отставляем їх в сторону.
кабачки, фаршировані куркою, в духовці - фото крок 2
Далі ми розігріваємо сковороду і викладаємо на неї нарізану шматочками бекон, смажимо його до скориночки. Потім бекон перекладаємо в тарілку, а на жирі від нього починаємо смажити нарізане кубиками філе, поки воно не стане білим. Філе також перекладаємо в тарілку, а на сковороду відправляємо нарізані гриби і цибулю, смажимо все до золотистого кольору. Тепер з'єднуємо філе, гриби, цибуля і половину бекону, додаємо майонез, йогурт, подрібнений часник, тертий сир, сіль і перець за смаком. Перемішуємо все і викладаємо приготовлену начинку в половинки кабачків, зверху посипаємо все помідорами, нарізаними кубиками, і тертим пармезаном.
кабачки, фаршировані куркою, в духовці - фото крок 3
Ставимо форму в духовку, розігріту до 200 градусів, і запікаємо кабачки близько 40-45 хвилин, спочатку під фольгою, а потім без неї. Коли вони стануть досить м'якими, дістаємо кабачки і посипаємо їх залишилися беконом, подаємо блюдо до столу.
кабачки, фаршировані куркою, в духовці - фото крок 4
Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти