Рецепт Кабачки, фаршировані куркою і грибами фото

Кабачки, фаршировані куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряче філе , Гриби , Кабачок
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 2
Час приготування: 50 хв.

Цю страву можна готувати цілий рік - інгредієнти для нього продаються завжди і всюди. А готується воно дуже просто. Переконайтеся самі!

Опис приготування:

Просте у виконанні, смачне і соковите блюдо. Заморських модерних інгредієнтів для нього вам не знадобиться і приготувати в домашніх умовах кабачки, фаршировані куркою і грибами вийде у будь-якого, навіть початківця кулінара. На приготування страви часу йде не так вже й багато, а якщо у вас є варене м'ясо курки - процес пройде ще швидше. Читаємо рецепт кабачки, фаршировані куркою і грибами, переконуємося, що все дійсно просто і готуємо.

  • Куряче філе - 200 грам
  • Кабачок - 1-2 штук (молоденькі)
  • Гриби - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Перець болгарський - 1/2 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Сіль - 3/4 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
кабачки, фаршировані куркою і грибами - фото крок 1
Кабачок миємо й розрізаємо вздовж на дві частини.
кабачки, фаршировані куркою і грибами - фото крок 2
Вибираємо ложкою серцевину кабачка, формуємо човники.
кабачки, фаршировані куркою і грибами - фото крок 3
Куряче філе нарізаємо на маленькі шматочки.
кабачки, фаршировані куркою і грибами - фото крок 4
Чистимо цибулю та моркву. Морквину натираємо на тертці, цибулю ріжемо на маленькі кубики.
кабачки, фаршировані куркою і грибами - фото крок 5
Помідор і перець нарізаємо кубиками.
кабачки, фаршировані куркою і грибами - фото крок 6
Гриби миємо, чистимо і нарізаємо. Для цієї страви підійдуть будь-які гриби.
кабачки, фаршировані куркою і грибами - фото крок 7
На розігрітій сковорідці з рослинним маслом обсмажити куряче філе, додамо до нього гриби, цибулю і моркву. Хвилин через 5 додамо перець з помідором. Посолити, поперчити і згасимо до готовності м'яса. Кришкою сковороду краще не накривати - нехай випарується зайва рідина.
кабачки, фаршировані куркою і грибами - фото крок 8
Поки начинка для кабачків гаситься, натремо сир.
кабачки, фаршировані куркою і грибами - фото крок 9
Викладаємо підготовлені кабачки на деко, застелений папером або в форму для запікання, змащену маслом. Викладаємо начинку в кабачки. Добре утрамбуем і, так як начинки у нас багато, зробимо начинку гіркою.
кабачки, фаршировані куркою і грибами - фото крок 10
Посипаємо наповнені фаршем кабачки тертим сиром і відправляємо в духовку. Запікаємо при температурі 180 градусів хвилин 20-25.

Схожі рецепти