Кабачки, фаршировані куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Цю страву можна готувати цілий рік - інгредієнти для нього продаються завжди і всюди. А готується воно дуже просто. Переконайтеся самі!
Просте у виконанні, смачне і соковите блюдо. Заморських модерних інгредієнтів для нього вам не знадобиться і приготувати в домашніх умовах кабачки, фаршировані куркою і грибами вийде у будь-якого, навіть початківця кулінара. На приготування страви часу йде не так вже й багато, а якщо у вас є варене м'ясо курки - процес пройде ще швидше. Читаємо рецепт кабачки, фаршировані куркою і грибами, переконуємося, що все дійсно просто і готуємо.
- Куряче філе - 200 грам
- Кабачок - 1-2 штук (молоденькі)
- Гриби - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Перець болгарський - 1/2 штуки
- Сир - 100 грам
- Сіль - 3/4 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
Кабачок миємо й розрізаємо вздовж на дві частини.
Вибираємо ложкою серцевину кабачка, формуємо човники.
Куряче філе нарізаємо на маленькі шматочки.
Чистимо цибулю та моркву. Морквину натираємо на тертці, цибулю ріжемо на маленькі кубики.
Помідор і перець нарізаємо кубиками.
Гриби миємо, чистимо і нарізаємо. Для цієї страви підійдуть будь-які гриби.
На розігрітій сковорідці з рослинним маслом обсмажити куряче філе, додамо до нього гриби, цибулю і моркву. Хвилин через 5 додамо перець з помідором. Посолити, поперчити і згасимо до готовності м'яса. Кришкою сковороду краще не накривати - нехай випарується зайва рідина.
Поки начинка для кабачків гаситься, натремо сир.
Викладаємо підготовлені кабачки на деко, застелений папером або в форму для запікання, змащену маслом. Викладаємо начинку в кабачки. Добре утрамбуем і, так як начинки у нас багато, зробимо начинку гіркою.
Посипаємо наповнені фаршем кабачки тертим сиром і відправляємо в духовку. Запікаємо при температурі 180 градусів хвилин 20-25.