Кабачки в духовці з помідорами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Смачно, просто і дуже актуально. Сезон кабачків на носі!
Ця закуска - дуже ситна і швидка в приготуванні. Якщо бажаєте, на кружечки кабачків видавіть часничку, буде гостріше!
- Кабачки - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Сіль і перець - За смаком
Кабачки нарізати кружечками. Посолити і поперчити з усіх боків.
На сковороді гриль обсмажте кабачки з двох сторін. Блюдо готується без жиру.
Натріть на тертці твердий сир.
На деко покладіть лист фольги. Зверху на фольгу викладіть кабачки. На кожен кабачок - по шматочку помідора.
Так укладаємо все кабачки. Посипте їх тертим сиром.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте кабачки в духовці 10 хвилин. Чи не передержіте. Потрібно, щоб тільки сир розплавився.
Відразу подайте до столу.
Відразу подайте до столу.