Кабачки в духовці з помідорами і сиром 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Смачно, просто і дуже актуально. Сезон кабачків на носі!
Ця закуска - дуже ситна і швидка в приготуванні. Якщо бажаєте, на кружечки кабачків видавіть часничку, буде гостріше! 
- Кабачки - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Сіль і перець - За смаком

Кабачки нарізати кружечками. Посолити і поперчити з усіх боків.

На сковороді гриль обсмажте кабачки з двох сторін. Блюдо готується без жиру.

Натріть на тертці твердий сир.

На деко покладіть лист фольги. Зверху на фольгу викладіть кабачки. На кожен кабачок - по шматочку помідора.

Так укладаємо все кабачки. Посипте їх тертим сиром.

Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте кабачки в духовці 10 хвилин. Чи не передержіте. Потрібно, щоб тільки сир розплавився.
Відразу подайте до столу.
Відразу подайте до столу.
 
                     
                         
             
             
             
            