Кабачки в духовці без масла
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом дуже смачної закуски з кабачків в духовці. Для приготування не буде потрібно ні краплі олії!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати кабачки без масла в духовці. Замість арахісової пасти можна взяти тахини, якщо любите кунжут. Кабачки виходять м'якими і ніжними всередині, але з хрусткою скоринкою з панірувальних сухарів. Подавайте їх зі сметанним соусом і зеленню, це дуже смачно!
- Кабачок - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Часниковий порошок - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Арахісова паста - 2 Ст. Ложки
- Вода - 1-2 Ст. Ложок
Підготуйте всі інгредієнти.
Кабачок наріжте брусочками. Посоліть і добре перемішайте.
Змішайте арахісову пасту, воду, сіль, чорний перець і сухий часник разом. За консистенцією соус має вийти як густа сметана.
Додайте його до кабачків. Добре перемішайте, щоб кожен брусочок був покритий соусом.
Обваляйте кожен шматочок кабачка в панірувальних сухарях. Викладіть кабачок на папір для запікання. Відправте їх в духовку на 30 хвилин при температурі 200 градусів.
Кабачки без масла готові, смачного!