Чіпси в мікрохвильовці без масла
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий варіант домашніх чіпсів без консервантів, хімії та інших шкідливих добавок хочу запропонувати вам на замітку. Хочете побалувати себе і близьких? Тоді запам'ятовуйте цей класний рецепт!
Якщо ви любите хрусткі, ароматні чіпси, зовсім необов'язково купувати то, що пропонують в магазинах. Зовсім нескладно зробити їх самостійно, щоб насолоджуватися закускою без шкоди для здоров'я:) Я хочу показати вам, як приготувати чіпси в мікрохвильовці без масла. Відмінна ідея не тільки для дорослих, але і для дітей.
- Картопля - 1 штука
- Сіль, перець, трави - За смаком
1. Картопля вимийте як слід. Якщо шкірка тонка, її можна навіть не чистити. Використовуйте шатківницю, щоб нарізати картоплину дуже тонкими пластинками.
2. Промокніть надлишки вологи паперовим рушником.
3. Виріжте з пергаменту кружечок, який відповідає розміру тарілки для мікрохвильовки. Розкладіть скибочки картоплі. Надішліть в мікрохвильовку на 2.5-4 хвилини.
4. Час залежить і від потужності мікрохвильовки, і від розміру скибочок, і від сорту картоплі. Як тільки чіпси зарум'янилися, вони готові. Поки вони ще гарячі, присипте їх сіллю, спеціями, травами. Як тільки охолонуть, можна подавати до столу.