Чіпси з картоплі в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Чіпси з картоплі в мікрохвильовці зробити зовсім просто. Головна турбота - дуже тонко нарізати картоплю. Для цього можна використовувати спеціальну тертку. Усе, що потрібно, - поставити картоплю в піч.
Ця страва - чудова альтернатива магазинним чіпсів, які набагато шкідливіше і калорийнее. Натуральні чіпси з картоплі в мікрохвильовці готуються дуже просто і швидко, а за смаком зовсім не гірше готових чіпсів. Тим більше, кожна людина може використовувати ті приправи, які йому більше до душі. Вдалого приготування!
- Картопля - 4-5 штук (середнього розміру)
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Сіль - - За смаком
- Приправи - - За смаком
Для зручного приготування чіпсів з картоплі в мікрохвильовці я раджу взяти паперову тарілку, вона вбирає зайвий жир.
Картоплю промиваємо і не очищаємо, а нарізаємо максимально тонкими скибочками.
Нарізану картоплю викладаємо на тарілку.
Картопля солимо, перчим, посипаємо улюбленими приправами. Особливо смачно з часниковим порошком. Поливаємо оцтом. Підготовлені чіпси відправляємо в мікрохвильовку. Залежно від її потужності виставляємо час. Мені вистачає 5 хвилин.
Коли чіпси апетитно зарум'яняться, дістаємо.
Смачного!