Чіпси з картоплі в мундирі з діпом
(покроковий рецепт з фото)
Скільки страв з картоплі ви знаєте? Пропоную Вам ще одне. Це не в прямому сенсі чіпси, а запечений хрустка картопля з дуже смачним соусом-діпом. А готується простіше простого!
Цю страву можна подати як гарнір або як самостійну страву. Смачне і дуже ароматне, воно прекрасно підійде для не дуже великий компанії, зібраної за одним столом. Підійде це блюдо також і для святкового столу!
- Картопля велика - 3 штуки
- НЕ Krem-нічого - 100 грам
- Крем - 100 грам
- Сир тертий - 50 грам
- Бекон - 100 грам
- Цибуля зелена - 1/2 пучка
- Масло оливкове - 50 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
Картоплю помийте, тонко-тонко наріжте, не доходячи до кінця. Потім замочіть в холодній воді на 30 хвилин.
Потім просушіть і викласти в форму. Додати сіль, змастіть оливковою олією і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом години.
Зробіть дип. Змішайте сметану, немає нічого-Krem, нарізану цибулю і бекон і тертий сир. Додати сіль.
Викладіть дип між картоплина.
Присипте сиром і запікайте ще 15 хвилин.
Відламує шматок хрусткою картопельки і занурюємо в соус.
Смачного!