Пюре з картоплі в мундирі
(покроковий рецепт з фото)
Досить оригінальний і нескладний варіант смачного пюре хочу запропонувати вам в якості альтернативи звичного рецепту. Виходить дуже смачно не тільки в теплому, але і в холодному вигляді. Рекомендую!
Деякі господині стикаються з проблемою варіння картоплі, коли він швидко розварюється і «йде в воду». Пюре з такого сорту картоплі виходить занадто водянистим і не дуже смачним. У цьому випадку варто спробувати приготувати пюре з картоплі в мундирі. Процес нескладний, а результатом ви напевно будете задоволені.
- Картопля - 500 грам
- Сіль, вершки, вершкове масло - За смаком
1. Вимийте як слід картопля.
2. Викладіть в каструлю, залийте водою і поставте на вогонь. Після закипання варіть на середньому вогні до м'якості.
3. Готову картоплю обсушити, трохи остудіть і очистіть.
4. Розімніть в пюре, додавши за смаком сіль, вершки або вершкове масло. Ретельно перемішайте. Перед подачею можна присипати свіжою зеленню.
Смачного!
Смачного!