Картопляні чіпси в мікрохвильовці без масла
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам один з найлегших способів приготування чіпсів, точніше, як приготувати картопляні чіпси в мікрохвильовці без масла! Виходять вони дуже ароматні, хрусткі і корисні!
Чіпси, приготовані за цим рецептом, виходять нічим не гірше покупних, і в той же час набагато корисніше! Ви можете використовувати ваші улюблені приправи, щоб зробити смак чіпсів більш насиченим. Обов'язково стежте за тим, щоб чіпси не згоріли. Спробуйте спочатку зробити невелику порцію, щоб зрозуміти, як саме налаштувати мікрохвильовку (я відправляла в мікрохвильовку з потужністю 800W приблизно на 4 хвилини 40 секунд). Порадуйте себе такими чіпсами!
- Молода картопля - 2-3 штук
- Сіль - За смаком
- Приправи - За смаком
1. Головне в цьому рецепті - правильно підготувати картопля. Для цього очистіть і наріжте його на дуже тоненькі пластинки (за допомогою ножа, терки або шинкування).
2. Потім промийте його холодною водою, викладіть на друшляк, щоб позбутися зайвої крохмалю. Потім акуратно промокніть картопля від води за допомогою паперового рушника.
3. Після цього застеліть коло мікрохвильовки пергаментним папером і викладіть на неї чіпси. Приправити сіллю і посипати препаратом.
4. Надішліть в мікрохвильовку з потужністю 800W приблизно на 4 хвилини 40 секунд. Слідкуйте за тим, щоб чіпси не згоріли. Смачного!