Їжачки з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Їжачки з кабачками можна приготувати, якщо ви хочете, щоб ваша сім'я їла більше овочів. Це абсолютно правильний крок - додавати овочі до м'яса, тоді овочі їстимуть навіть ті, хто їх не дуже любить.
Їжачки з кабачками можна подати з зеленим салатом і свіжими овочами, дуже добре запропонувати соус. Гречку перед додаванням у фарш потрібно замочити на пару годин. Якщо у вас немає пароварки, нічого страшного. Я готую тюфтельки і їжачки в каструлі з товстим дном, типу гусятниці. Потрібно викласти їжачки в каструлю і залити їх водою, бульйоном або соусом, так, щоб вони були повністю покриті. Гасіть їжачки на середньому вогні близько 40 хвилин. Успіхів і приємного апетиту!
- М'ясний фарш - 600 грам
- Гречана крупа - 100 грам
- Кабачки - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 3 штуки
- Томатний соус - 400 мілілітрів
- Масло для смаження - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Підготувати продукти.
До фаршу додайте тертий кабачок, гречку, і половину підсмаженої цибулі з морквою.
Фарш добре перемішати, додати спеції.
Сформуйте тефтелі і готуйте в пароварці 50 хвилин.
Смачного!