Рецепт Їжачки з кабачками фото

Їжачки з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Кабачок
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Їжачки з кабачками можна приготувати, якщо ви хочете, щоб ваша сім'я їла більше овочів. Це абсолютно правильний крок - додавати овочі до м'яса, тоді овочі їстимуть навіть ті, хто їх не дуже любить.


Опис приготування:

Їжачки з кабачками можна подати з зеленим салатом і свіжими овочами, дуже добре запропонувати соус. Гречку перед додаванням у фарш потрібно замочити на пару годин. Якщо у вас немає пароварки, нічого страшного. Я готую тюфтельки і їжачки в каструлі з товстим дном, типу гусятниці. Потрібно викласти їжачки в каструлю і залити їх водою, бульйоном або соусом, так, щоб вони були повністю покриті. Гасіть їжачки на середньому вогні близько 40 хвилин. Успіхів і приємного апетиту!


  • М'ясний фарш - 600 грам
  • Гречана крупа - 100 грам
  • Кабачки - 400 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 3 штуки
  • Томатний соус - 400 мілілітрів
  • Масло для смаження - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
їжачки з кабачками - фото крок 1
Підготувати продукти.
їжачки з кабачками - фото крок 2
До фаршу додайте тертий кабачок, гречку, і половину підсмаженої цибулі з морквою.
їжачки з кабачками - фото крок 3
Фарш добре перемішати, додати спеції.
їжачки з кабачками - фото крок 4
Сформуйте тефтелі і готуйте в пароварці 50 хвилин.
їжачки з кабачками - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти