Рецепт Ікра з буряка в мультиварці фото

Ікра з буряка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ікра з буряка не тільки смачна закуска, вона ще й чудово зберігається в холодильнику, завдяки присутності оцту. Її можна законсервувати, а можна просто тримати в холодильнику під кришкою.

Опис приготування:

Подрібніть максимально дрібно відварну буряк, додайте спеції і протушкувати 15 хвилин. Ікра в мультиварці готова! хай щастить!

  • Буряк - 0, 5 кілограма
  • Сіль - 1 Чайна ложка (без гірки)
  • Оцет столовий 9% - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 75 грам
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Масло rafinirovannoe - 4 Ст. Ложки
ікра з буряка в мультиварці - фото крок 1
Підготуйте продукти. Відваріть буряк до готовності, засудите, щоб можна було взяти в руки, очистіть від шкірки.
ікра з буряка в мультиварці - фото крок 2
Відварну буряк подрібніть, це можна зробити теркою або комбайном.
ікра з буряка в мультиварці - фото крок 3
Ікра повинна бути максимально подрібнена.
ікра з буряка в мультиварці - фото крок 4
Перекладіть буряк в каструлю мультиварки. Додайте сіль, цукор, масло і оцет. Гасіть на режимі"звичайний" 15 хвилин. Ікра готова! приємного!

Схожі рецепти