Ікра з буряка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ікра з буряка не тільки смачна закуска, вона ще й чудово зберігається в холодильнику, завдяки присутності оцту. Її можна законсервувати, а можна просто тримати в холодильнику під кришкою.
Подрібніть максимально дрібно відварну буряк, додайте спеції і протушкувати 15 хвилин. Ікра в мультиварці готова! хай щастить!
- Буряк - 0, 5 кілограма
- Сіль - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Оцет столовий 9% - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 75 грам
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Масло rafinirovannoe - 4 Ст. Ложки
Підготуйте продукти. Відваріть буряк до готовності, засудите, щоб можна було взяти в руки, очистіть від шкірки.
Відварну буряк подрібніть, це можна зробити теркою або комбайном.
Ікра повинна бути максимально подрібнена.
Перекладіть буряк в каструлю мультиварки. Додайте сіль, цукор, масло і оцет. Гасіть на режимі "звичайний" 15 хвилин. Ікра готова! приємного!