Рецепт Ікра кабачкова на сковороді фото

Ікра кабачкова на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Літні
Заготовки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Існує безліч рецептів приготування кабачкової ікри. Ви вибираєте для себе за способом приготування або ж з особливих інгредієнтів. Пропоную вам рецепт ікри кабачкової на сковороді.

Опис приготування:

Ікра кабачкова на сковороді - найпростіший варіант приготування кабачкової ікри, на мій погляд. На неї йде 2 годину (не сперечаюсь, це не мало), але все робиться в одному посуді, в сковороді. І це спрощує процес приготування. Рецепт кабачкової ікри на сковороді:

1. Підготуйте овочі. Очистіть кабачки від шкірки, цибуля від лушпиння. З кабачків вичистіть насіння.

2. Подрібніть цибулю в блендері (м'ясорубці або на тертці) до кашоподібної маси.

3. Так само подрібніть кабачки, але викладіть їх масу в сито або друшляк, рідина повинна стекти. Краще навіть трохи віджати масу.

4. Тепер підготуйте сковороду з високими бортиками (до речі, ви так само можете скористатися казаном). І вилийте в неї все рослинне масло.

5. На розігріту олію викладіть подрібнену цибулю і тушкуйте, поки цибуля не стане золотистим.

6. Потім додайте кабачки. Нагадую, добре віджаті!

7. Гасіть отриману овочеву масу два години. Періодично помішуйте. Протягом гасіння колір маси буде змінюватися.

8. Через дві години до овочів додайте майонез, томатну пасту і цукор, приправити сіллю, поперчіть. Все ретельно перемішайте і тушкуйте ще 30 хвилин.

9. Якщо ви хочете заготовити ікру кабачкову на сковороді на зиму, то в кінці приготування додайте 3 або 4 столові ложки оцту (9%). У стерилізовані банки розкладіть ікру прямо прямо з печі, закатати і укутайте в ковдру.

Ікра кабачкова на сковороді сподобається вам і як осіння закуска і як заготівля на зиму. Ви залишитеся задоволені і ситі!

  • Кабачки - 6 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 кілограм
  • Соняшникова олія - 200 мілілітрів
  • Майонез - 500 мілілітрів
  • Томатна паста - 500 мілілітрів
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
Ікра кабачкова на сковороді - найпростіший варіант приготування кабачкової ікри, на мій погляд. На неї йде 2 годину (не сперечаюсь, це не мало), але все робиться в одному посуді, в сковороді. І це спрощує процес приготування. Рецепт кабачкової ікри на сковороді:

1. Підготуйте овочі. Очистіть кабачки від шкірки, цибуля від лушпиння. З кабачків вичистіть насіння.

2. Подрібніть цибулю в блендері (м'ясорубці або на тертці) до кашоподібної маси.

3. Так само подрібніть кабачки, але викладіть їх масу в сито або друшляк, рідина повинна стекти. Краще навіть трохи віджати масу.

4. Тепер підготуйте сковороду з високими бортиками (до речі, ви так само можете скористатися казаном). І вилийте в неї все рослинне масло.

5. На розігріту олію викладіть подрібнену цибулю і тушкуйте, поки цибуля не стане золотистим.

6. Потім додайте кабачки. Нагадую, добре віджаті!

7. Гасіть отриману овочеву масу два години. Періодично помішуйте. Протягом гасіння колір маси буде змінюватися.

8. Через дві години до овочів додайте майонез, томатну пасту і цукор, приправити сіллю, поперчіть. Все ретельно перемішайте і тушкуйте ще 30 хвилин.

9. Якщо ви хочете заготовити ікру кабачкову на сковороді на зиму, то в кінці приготування додайте 3 або 4 столові ложки оцту (9%). У стерилізовані банки розкладіть ікру прямо прямо з печі, закатати і укутайте в ковдру.

Ікра кабачкова на сковороді сподобається вам і як осіння закуска і як заготівля на зиму. Ви залишитеся задоволені і ситі!

Схожі рецепти