Рецепт Холодник в хлібі фото

Холодник в хлібі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
Буряк , Овочі , Яйця , Огірок
Дієтичне харчування
На обід , Літні
Супи , Холодні супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Як ви вже зрозуміли з назви, це холодний освіжаючий суп, який готують влітку. Його можна віднести до кількох кухням: литовської, російської, української, білоруської, польської. Дивіться!

Опис приготування:

У моєму рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати холодник в хлібі. Це легке літнє блюдо, холодник завжди пісний, на відміну від окрошки в його склад не входять м'ясо або ковбасні вироби. Але від цього суп не постраждав, він ситний і смачний! Обов'язково спробуйте приготувати холодник за моїм рецептом, сподіваюся вам сподобається! хай щастить!

  • Буряк - 2 штуки
  • Огірок - 3 штуки
  • Яйце - 5 штук
  • Кріп, Зелена цибуля - 1 пучок
  • Крем - 200 грам
  • Оцет столовий 9% - 1-2 Ст. Ложок
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Мінеральна вода - За смаком (без газу)
  • Хліб - За смаком (за кількістю їдців)
холодник в хлібі - фото крок 1
Підготуйте продукти для холодник, хліб поки не знадобиться, в ньому буде тільки подаватися суп. Відваріть буряк і яйця, остудіть добре, очистіть. Краще зробити це ввечері, залишити продукти і воду в холодильнику, тоді вранці можна буде подати суп до столу відразу, свіжоприготовленим.
холодник в хлібі - фото крок 2
Очищені яйця порубати кубиками.
холодник в хлібі - фото крок 3
З огірків зніміть шкірку, поріжте кубиками.
холодник в хлібі - фото крок 4
Буряк натріть на крупній тертці, у мене квадратна, там симпатичніше на мій погляд.
холодник в хлібі - фото крок 5
Додайте сметану, рубану зелень, сіль, перець чорний мелений, цукор, оцет. Перемішайте добре холодник.
холодник в хлібі - фото крок 6
Вливайте частинами холодну мінеральну воду, перемішуйте суп. Як тільки ви досягнете бажаної густоти, суп готовий!
холодник в хлібі - фото крок 7
Для подачі супу потрібні великі булочки хлібні або невеликий хліб будь-якої форми. Гострим ножем акуратно зріжте частину кришечки і видаліть м'якоть. Надішліть хліб в духовку на 15 хвилин, температура - 160-170 градусів. Суть цього процесу - підсушити хліб або булочку, щоб вона не розмокла від супу. Далі потрібно остудити"тарілочку" , налити суп і відразу подати його до столу! Смачного!

Схожі рецепти